INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ŞI-A GĂSIT NAŞUL

Ashley Cole, pus la zid de soacră

Articol de - Publicat duminica, 14 februarie 2010 00:00

Scandalul fotografiilor cu Ashley Cole (foto) în costumul lui Adam apărute pe "mobilul" unui topmodel a scos-o din minţi pe soacra acestuia, Joan Callaghan.

 

Mama lui Cheryl Cole a bătut drumul de la Newcastle la Londra pentru a-l lua de guler pe soţul infidel al fiicei sale. Joi, fundaşul lui Chelsea nici n-a apucat să răsufle după intervenţia chirurgicală suferită la gleznă că s-a şi trezit cu un telefon de la soacră: "Ashley, nu ţi-e ruşine să-i faci fetei mele aşa ceva?".

Degeaba s-a chinuit Cole să-i explice că telefonul cu care-şi făcuse pozele a ajuns pe mîini străine şi nu el a trimis fotografiile. Joan l-a ameninţat că va face investigaţii şi dacă minte va fi vai de capul lui.

De altfel, ea a sfătuit-o pe Cheryl să divorţeze: "Eu cred că ţi-au ajuns trei ani de umilinţe. Nu-i prima oară cînd îţi face mizerii".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  14 Februarie 2010, 18:45

prea faina fata asta :X

 •  14 Februarie 2010, 16:36
Postat de pe 14 Februarie 2010, 13:11

Cheryl aia e ..prea tare !! mult prea tare pentru el, sta cu el ca are bani, uitati-va la el..parca e din Europa si vinde chiloti Armani, nu dai 2 bani pe el..

are si ea bani destui din reclame si alte aparitii tv, emisiuni(face parte din juriu la X Factor) si muzica(Girls Aloud + acum s-a lansat si solo si castiga f bine) :D

 •  14 Februarie 2010, 13:18

Aurelian, vezi că a scris cineva despre tine cu textul ăsta pe timesnewroman.ro

Vezi toate comentariile (6)
Comentează