INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Aspiratorul de bani » United a mai semnat un contract avantajos. Cît va încasa de la Nike

Van Persie, marea atracţie de la Manchester
Van Persie, marea atracţie de la Manchester

Articol de - Publicat sambata, 26 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2013 21:59

Man. United a mai încheiat un contract fabulos: 350 de milioane de euro în următorii 5 ani de la Nike.

În Premier League, Manchester United a avut un start modest de sezon. Abia poziţia a opta după tot atîtea etape. Dar rămîne lider de necontestat cînd vine vorba de bani. Un adevărat aspirator!

Şefii clubului sînt pe cale să prelungească acordul cu sponsorul Nike pentru încă 5 ani. Suma în discuţie, dezvăluită de tabloidul The Sun, e fabuloasă: 350 de milioane de euro! Adică 70 de milioane de euro pe sezon. Triplu decît în prezent!

Englezii i-au şi prins pe americani într-o situaţie delicată. Nike tocmai a fost detronată de Adidas la Juventus, 190 de milioane în 6 ani, începînd din 2015, şi nu vrea să "predea" încă un client important marelui rival.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
c7eric
c7eric  •  26 Octombrie 2013, 10:46

De ce aspirator de bani? Mi se pare normal intr-o lume capitalista ca echipa care are cei mai multi suporteri la nivel mondial si aflandu-se in campionatul cel mai "vizionat" la nivel mondial sa incaseze de la sponsori "genti de bani".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează