INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Asta e culmea culmilor! Argentinienii, revoltați pentru că FIFA l-a iertat pe cel mai bun fotbalist al ei: "Messi trebuia pedepsit, e o nedreptate!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 11:07

FIFA i-a anulat pedeapsa lui Leo Messi, care a fost suspendat 4 meciuri pentru că a înjurat un arbitru în timpul unei partide a Argentinei cu Chile.

Astfel, Messi va putea juca în următoarele meciuri, decisive pentru Argentina, care se află pe loc de baraj în zona Americii de Sud.

Totuși, nu toți argentinienii s-au bucurat la auzul acestei vești. Presa din Argentina este nemulțumită de decizia FIFA și susține că Messi trebuia pedepsit.

"FIFA s-a făcut de râs. Este un act de nedreptate. Imaginea de copil exemplar a lui Messi nu mai există. Nu trebuia să reacționeze așa. Este cel mai bun jucător din lume și trebuie să fie un model. Cum adică Messi nu merita pedepsit? A comis o eroare mare. Trebuia pedepsit. Este o nedreptate că a fost iertat", scrie ziarul Clarin.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
bigdeal
bigdeal  •  06 Mai 2017, 19:53
Postat de bazileon pe 06 Mai 2017, 13:15

La noi Tolo tragea sfori sa iasa Dica fotbalistul anului, ca sa-i dea.peste nas lui Mutu ce stralucea in Italia! Dar ce stiu argentinii aia, Lumea Noua!

Cand luam ce lua Mutu, si mie mi de parea ca straluceam, ma uitam in oglinfa si vedeam doar o lumina puternica:)))

887888274661367
Pompiliu Bota  •  06 Mai 2017, 17:49

GSP-ul lui Nea Ovi ii perie pe anti stelisti.

luck33ro
luck33ro  •  06 Mai 2017, 15:36

Ii stralucea cocaina la nasuk... :P

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează