INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAŢII

Atac brutal: "Blatter este ca un canibal care își mănîncă părinții și apoi plînge că e orfan"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 16:47

Coreeanul Chung Mong-joon a anunțat că va candida pentru președinția FIFA și a lansat un atac violent la adresa lui Sepp Blatter și Michel Platini.

După candidatura lui Platini pentru poziția de șef FIFA, în această dimineață a venit și rîndul lui Mong-joon, considerînd că francezul nu este cel mai bun pentru o schimbare. Fostul vicepreședinte FIFA i-a atacat pe cei doi:

"Va fi foarte dificil ca domnul Platini să facă reformele dorite. Este bun pentru fotbal, dar poate fi un bun președinte FIFA? Nu cred. Este doar un produs din actualul sistem FIFA.

Sînt multe întrebări care se pun dacă Platini poate simboliza o nouă eră la FIFA sau este doar un simplu protejat al lui Blatter.

În schimb, Blatter este ca un canibal care își mănîncă părinții și apoi plînge că este un orfan. Vrea să dea vina pe toți ceilalți, nu pe el", a spus acesta pentru BBC.

De asemenea, Mong Joon a explicat și ce planuri are la FIFA: "Dacă voi fi ales treaba mea nu va fi să mă bucur de luxul biroului meu. Treaba mea va fi să schimb tot. Va fi mai multă transparență, voi încerca să elimin corupția".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
crimson.veritas
crimson.veritas  •  30 Iulie 2015, 20:55

A venit timpul ca Vestul Europei ... sa mai piarda din puterea post-imperiala ... pe care si-o manifesta in moduri sclavagist-dictatoriale ... asupra tuturor sporturilor pe care le organizeaza! Trebuie o noua viziune asupra fotbalului, un nou spirit de fair-play din partea FIFA ... echipa Blatter / Platini trebuie schimbata ... pas cu pas! Coruptia si conservatorismul vest european ... trebuie stopat! ...:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează