INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED-TOTTENHAM

Atac direct pe tibie. Assou-Ekotto: "Rooney este un fotbalist murdar!"

rooney
rooney

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

După ce a ocupat prima pagină a ziarelor din Anglia în ultimele săptămîni din cauza aventurii pe care a avut-o cu o prostituată şi anunţul şoc de a părăsi United, Wayne Rooney este atacat acum şi de alţi fotbalişti din Premier League, care nu au cuvinte prea frumoase pentru jucătorul lui Manchester United.

Ameninţat cu moartea de fani dacă va pleca, Rooney a acceptat oferta lui United, devenind cel mai bine plătit fotbalist din lume, 230.000 de euro.  Fotbalistul englez însă nu mai este văzut cu aceeaşi ochi de către fani şi de alţi jucători din campionatul englez, dovadă fiind şi ultimele declaraţii ale jucătorului lui Tottenham, Assou-Ekotto.

Acesta nu l-a menajat deloc pe jucătorul "diavolilor roşii", despre care a făcut cîteva declaraţii înaintea meciului pe care echipa sa îl va disputa pe terenul echipei lui Alex Ferguson : "În fotbalul actual atîta timp cît nu te interesează prostituale, este ok. E un lucru murdar pentru soţia sa să ştie că el a avut relaţii cu o prostituată. El a fost văzut cu aceeaşi femeie şapte luni", spune Ekoto în The Sun.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează