INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Atac dur la conducerea Barcelonei: "Despre ce valori vorbesc? Minciuna și manipularea au intoxicat clubul!"

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat luni, 22 mai 2017 19:51

Joan Laporta, fostul președinte al Barcelonei, a lansat un nou atac la adresa actualei conduceri a fostei sale echipe.

Conducător al catalanilor timp de 7 ani, între 2003-2010, Laporta a pierdut alegerile din 2010 în favoarea lui Sandro Rosell, intrând apoi în conflict cu actualul președinte al Barcelonei, fiind acuzat de Josep Maria Bartomeu de abuz în serviciu.

Fostul membru al Parlamentului Catalan nu uită și nu iartă, înțepând din nou conducerea blaugrana cu un mesaj postat pe Twitter.

"Valori?! Serios acum, la naiba! Minciunile, otrăvirea și manipularea au dezbinat Clubul. Încotro, Barcelona?", se întreabă Laporta în remarca scrisă în limba catalană.

Joan Laporta Estruch se află în spatele erei "extratereștrilor", câștigând nu mai puțin de 12 trofee la cârma Barcelonei: 4 titluri de campioană în Spania, o cupă a Regelui Spaniei, 3 Supercupe ale Spaniei, 2 trofee Champions League, o Supercupă a Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.

În timpul mandatului său, Barcelona a avut o performanță istorică: 6 trofee în același an, 2009. Tot Laporta a fost inițiatorul parteneriatului cu UNICEF în 2006, catalanii având pentru prima oară în istorie numele unui sponsor pe tricourile de joc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
jeanjean1899
jeanjean1899  •  23 Mai 2017, 01:21

Aloooooo,profesioniștii de la gsp!!!!!!!! Vedeți ca Barca dona bani la UNICEF ( in jur de 6 mil. euro anual) și nu invers. UNICEF nu i-a sponsorizat niciodată pe catalani. Numai induceți lumea in eroare cu minciuni aiurea aruncate de dragul ratingului.....!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează