INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Atac la Boloni: "E revoltător ce face!"

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 18:55

Eliminat în meciul cu Sochaux (2-3), după proteste repetate împotriva deciziilor arbitrului Varela (4 erori cu Lens), Loţi Boloni a declarat: "Aroganţa arbitrului l-a împiedicat să vadă lucrurile clar. Cînd m-a eliminat, mi-a spus că ştie că a greşit, dar că nu-l interesează".

Astăzi, în L'Equipe, arbitrul Bartolomeu Varela i-a replicat tehnicianului lui Lens: "Unii au nevoie de scuze şi trec la atac. Pot să tolerez faptul că mi se contestă hotărîrile, dar cum poate un antrenor cunoscut din Ligue 1 să inventeze astfel de lucruri? E revoltător ce face Boloni. Nu merit un asemenea tratament".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează