INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Athletic Bilbao - Real Madrid 0-0 » Zidane: ”Doar golurile ne lipsesc! Ele fac diferența de 8 puncte față de Barcelona”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 11:18

Zinedine Zidane nu e îngrijorat după al doilea nul consecutiv în deplasare și dă iar vina pe lipsa de eficiență. ”Am jucat foarte bine, dar mingea nu vrea să intre în poartă. Sunt foarte dezamăgit pentru jucători”

"Real și-a reconfirmat impotența ofensivă la Bilbao și a ratat probabil ultimul tren de a prinde Barca din urmă". Concluzia trasă de Marca, după 0-0 cu Athletic, developează maladia cronică de care suferă trupa lui Zidane, întrecută de Atletico și egalată la puncte de Sevilla, cu care împarte neverosimil locurile 4-5!

"Marcăm foarte greu"

În plină criză însă, antrenorul blanco tot mai speră la titlu: "Nu este o problemă că avem trei rivale înaintea noastră, ci o realitate. Se află acolo pentru că merită, dar mai sunt 6 luni. În sezonul trecut, câștigam și în ultimele minute astfel de meciuri. Diferența de 8 puncte față de lider provine de la golurile ce ne lipsesc. E foarte greu să marcăm, deși jucăm foarte bine și am avut ocazii. Mingea nu intră în poartă", explică Zizou.

Au greșit cu Morata!

Barele țintite de Benzema și Ronaldo și paradele lui Kepa susțin parțial teoria francezului. Campioana, în formula finalei ultimei Ligi pe San Mames (tot cu Bale reaccidentat), a plătit din nou și pentru absența unui vârf de schimb (Morata-i la Chelsea), intrând în ritmul și jocul adversarului scos din Cupă de Fuenlabrada!

12 goluri în minus față de etapa a 14-a a sezonului trecut are Real, care era lider, cu 6 puncte peste Barca

2 puncte în ultimele 3 deplasări în La Liga a luat Real, marcând un gol, în eșecul cu Girona, 1-2. Înaintea lui madrilenii aveau 13 victorii la rând "afară"

6 sezoaneși 116 meciuri au trecut de la ultima serie blanco de 2 jocuri fără gol "afară", 0-1 cu Levante și 0-0 cu Santander în septembrie 2011

Ramos, recordmanul eliminărilor!

Revenit după fractura de piramidă nazală, Sergio Ramos a jucat cu mască pe protecție, pe care și-a scos-o la un corner sperând că va reuși unul din golurile salvatoare. Nu l-a prins însă finalul meciului, primind al doilea "galben", după un cot dat lui Aduriz. A fost al 19-lea "roșu" în LaLiga, record, depășindu-i pe Alfaro și Xavi Aguado! Va fi suspendat cu Sevilla, la fel cum vor păți Carvajal și Casemiro, avertizați sâmbătă!

"Nu suntem disperați. Cu trei puncte la Bilbao am fi redus handicapul față de lider și era fenomenal. Este important să muncim mai mult, să ne creăm mai multe ocazii și golurile vor veni"
Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
10208153950308502
Florin Gligor  •  04 Decembrie 2017, 00:11

hahah,daca nu anulau golul lui messi cu valencia si al lui suarez cu celta ,perfect legale acum erau la 12 puncte fata de barsa.no penalty no party.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Decembrie 2017, 12:04
Postat de mariuss72 pe 03 Decembrie 2017, 11:56

In niciun caz, baietii aia au avut destule ocazii sa arate ce pot, de ce nu au facut-o? Faptul ca acum marcheaza in unele meciuri, pe mine nu ma face sa-i regret...Busuladzic, Nistor si faptul ca nu a insistat pentru pastrarea lui Palic, astea reprezinta greseli ale lui Contra. Dar faptul e consumat, cred ca ne cramponam prea mult de chestiile astea, problemele au fost mai mari si era de asteptat ca buba sa se sparga la un moment dat.

Mie nu mi s-a parut ca au avut ocazii destule. Mai ales Bawab. Si nu e vorba numai de prezenta in teren, ci si de pozitia pe care esti pus, de ceea ce esti pus si lasat sa faci. Contra a venit de la inceput cu pata pusa pe unii( D. Popa sau Busuladzic), iar pe altii punandu-i sa joace acolo unde nu se simteau bine( Nistor in banda, Mahlangu in centru). Erorile lui( ca sa folosesc un eufemism) au lasat lotul saracit, nu putem sa ignoram acest lucru. Nu ti-i totuna cand vezi ca jucatorii pe care i-ai avut in curte marcheaza si joaca bine( sa nu-l uiitam nici pe Batin), iar Miriuta( care nici el nu-i vreun antrenor stralucit) n-are pe cine introduce in teren, fiind nevoit sa apeleze la un Ionut Serban sau L. Gheorghe. Sper ca Mutu si Contra sa uite cat mai repede numele Dinamo. M-am saturat de dinamovisti ca ei.

983732924972315
Soos Vilmos  •  03 Decembrie 2017, 11:48

Probabil ca au disparut arbitri care bagau mingea in poarta adversa.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează