INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Au început tensiunile! Mourinho îl atacă pe Guardiola înaintea derby-ului de foc din Premier League: "Trișează!"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 10:51

Jose Mourinho, managerul lui United, se teme ca Michael Oliver, arbitrul celui de-al 175-lea derby din Manchester, să nu le dea penalty adversarilor. I-a pedepsit pe ”diavoli” de trei ori la ultimele 5 meciuri conduse de el.

Nu doar un derby, a 175-a confruntare de foc a orașului Manchester, ci și meciul anului. Care ar putea decide sezonul. Încă o victorie a lui City, a 15-a în acest campionat, și echipa lui Guardiola s-ar distanța la 11 puncte de marea rivală. Un succes al lui United ar reda viață stagiunii din Premier League.

Trei pe listă: Sterling, Bernardo Silva și Fernandinho

Mourinho îl avertizează pe arbitrul Michael Oliver, acuzându-i pe jucătorii lui Pep: "Trișează! Își pierd prea ușor echilibrul în careu. Un pic de vânt și cad. Dacă mă întrebați ce nu-mi place la adversari, ei bine, asta nu-mi place".

Are totul înregistrat. Sterling și Bernardo Silva au fost criticați de Wenger și Sean Dyche (managerul lui Burnley), iar Fernandinho a primit un cartonaș galben pentru simulare la 2-1 cu Huddersfield. Și managerul lui United ține minte că același Oliver a dictat trei penaltyuri împotriva formației sale la ultimele cinci meciuri arbitrate de el.

"Magnificele lor contraatacuri"

Guardiola simte și el pericolul: "Trebuie să fim foarte bine organizați, știind că adversarii te vor pedepsi când pierzi mingea cu magnificele lor contraatacuri. Echipele lui Mourinho stăpânesc la perfecție această strategie. Însă nu îmi voi critica niciodată colegii pentru modul în care joacă".

"Mourinho vrea să câștige trofee, eu vreau să câștig trofee. Suntem gemeni. Relația noastră este corectă, prietenească"
"Arsenal trage de 33 de ori la poartă, dar United învinge cu 3-1, puține echipe sunt capabile de o asemenea performanță. De aceea, trebuie să fim atenți"
"Victorie, egal, înfrângere, indiferent de rezultat, noi nu vom câștiga sau pierde Premier League după acest meci. E decembrie"
Pep Guardiola, manager Man. City

Ar putea să ningă la Manchester

Derbyul de pe "Old Trafford" s-ar putea juca în condiții speciale. Meteorologii anunță că există amenințarea unor ninsori puternice la Manchester în acest week-end, inclusiv la ora meciului.

  • Manchester United  - Manchester City se joacă duminică, de la ora 18:30. Duelul va fi liveSCORE pe GSP.RO și în direct la EuroSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează