INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Au jucat pentru ei! » AS Roma a onorat memoria celor doi fani omorîţi într-un accident rutier

Deși nu le-a putut dedica o victorie cu Sampdoria, Totti n-a uitat de Cristian, pe care l-a cunoscut personal, și de tatăl acestuia // Foto: Reuters
Deși nu le-a putut dedica o victorie cu Sampdoria, Totti n-a uitat de Cristian, pe care l-a cunoscut personal, și de tatăl acestuia // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 26 octombrie 2014 23:28

Căpitanul Romei a purtat, sîmbătă, înaintea meciului cu Sampdoria (0-0), un tricou dedicat lui Stefano De Amicis şi fiului său, Cristian. Scuterul lor a fost distrus de un şofer român.

Gest emoţionat oferit de Totti şi de romani înaintea meciului de sîmbătă seară de la Genova. Giallorossii au ţinut să onoreze memoria a doi suporteri care au dispărut tragic şi nu au mai putut vedea egalul cu Sampdoria (0-0).

Maioul alb, cu chipurile vesele ale lui Stefano De Amicis şi fiului său, Cristian, a fost pe "Marassi", iar capitolinii au jucat şi pentru acei al căror ultim meci a fost 1-7 cu Bayern.

Ar fi dorit să-şi vadă favoriţii trecînd măcar o noapte pe primul loc. N-au mai apucat, pentru că le-a ieşit în cale un şofer român pe străzile Romei. Scuterul cu care veneau de la partida de Ligă a fost pulverizat de un bărbat de 40 de ani.

Aflat într-un Opel Tigra, alături de alţi doi români, acesta a pătruns în viteză pe contrasens! Stefano, 38 de ani, fost steward pe Olimpico pînă anul trecut, şi băiatul, care ar fi împlinit 8 ani peste cîteva zile, n-au avut nici o şansă de supravieţuire!

JUVENTUS - PALERMO 2-0: Llorente, gol după 5 luni!
Juventus s-a desprins iarăşi la trei puncte la şefie de Roma, după triumful facil de ieri, acasă cu Palermo (2-0). Cu Pogba şi Lichsteiner menajaţi şi folosiţi doar după pauză, campioana a dat un gol pe repriză. Vidal a deschis scorul, apoi Llorente a risipit emoţiile, spaniolul punctînd cu capul, prima oară de pe 18 mai, de la 2-0 cu Cagliari. Fază la care Tevez era în ofsaid, influenţînd faza.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
bamse1901
bamse1901  •  27 Octombrie 2014, 10:22

gest frumos

Vezi toate comentariile (1)
Comentează