INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Au scăpat! » Ancelotti şi PSG au văzut moartea cu ochii la aterizare

Parizienii au avut probleme în uriaşul Airbus A380.
Parizienii au avut probleme în uriaşul Airbus A380.

Articol de - Publicat sambata, 07 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2012 19:57

La întoarcerea din Qatar, parizienii au avut probleme mari deasupra aeroportului Roissy cu uriaşul Airbus A380.

De-abia a semnat cu Paris Saint-Germain, în urmă cu o săptămînă, şi Carlo Ancelotti a trăit clipe de coşmar în avion deasupra capitalei Franţei.

Airbus A380, cea mai mare aeronavă de pasageri din lume, cu două punţi complete pentru turişti, s-a înclinat periculos în mijlocul furtunei la aterizare (după o călătorie de şapte ore), dezechilibrată de o dezlănţuire bruscă şi violentă de vînt. Pilotul a fost obligat să tureze la maximum cele patru motoare pentru a lua din nou înălţime.

O oră mai tîrziu, cînd ploaia puternică nu se oprise, comandantul a anunţat: "Mai încercăm o dată, dar condiţiile atmosferice sînt la fel de rele". Moment în care mai multor jucători li s-a făcut rău, iar atacantul Gameiro şi fundaşul Bisevac au leşinat! Medicii parizieni le-au readus tensiunea arterială la limite normale, şi cei doi şi-au revenit. În acel moment, monstrul A380 era deja pe pistă.

235 de milioane de euro costă un Airbus A380

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
radufl
radufl  •  07 Ianuarie 2012, 10:37

Iarăşi un articol de 2 lei, înflorit de dragul "ratingului"... în fiecare zi cred că sunt cel puţin 1000 de avioane în toată lumea care sunt nevoite să treacă prin asemenea proceduri, absolut normale în condiţiile atmosferice descrise. Şi ce poză! Zici că e o captură din Independence Day sau Battle: Los Angeles! Presa sportivă online din România este, în acest moment, la cel mai jos nivel de la apariţie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează