INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HAOS ÎN ECUADOR

Autocar distrus după un penalty dat şi apoi anulat!

Articol de - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Povestea s-a petrecut în America de Sud, mai precis în Ecuador. La jocul contînd pentru Copa Libertadores dintre Deportivo de Quito şi brazilienii de la Internacional Porto Alegre, scandalul a fost declanşat de arbitrul columbian. Jose Buitrago a dictat o lovitură de la 11 metri pentru gazde, dar s-a sucit şi a revenit asupra deciziei!


Iniţial, l-a sancţionat pe portarul Abondanzzieri pentru o presupusă alercaţie în careul propriu cu un atacant al lui Deportivo. Apoi, la protestele vehemente ale oaspeţilor şi ale antrenorului Jorge Fossati, a anulat penaltyul după consultări cu al patrulea arbitru Wilson Berrío, considerînd, aşa cum era corect, că cel vinovat era ecuadorianul!


Cum meciul s-a terminat 1-1, fanii echipei din Quito s-au înfuriat însă teribil şi la ieşirea din stadionul Olímpico Atahualpa s-au răzbunat pe autocarul lui Internacional. I-au spart geamurile şi l-au şifonat serios, rănind şi un jucător al oaspeţilor, Taison, care s-a ales cu tăieturi la nas de la cioburi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează