INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DERBY-URI

Azi se joacă 3 superderby-uri pe care NU ai voie să le ratezi! Meciuri tari din Anglia, Germania și Spania

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 10:16

Astăzi, pentru iubitorii fotbalului, este o zi plină! Trei superderby-uri se vor disputa în cele mai tari campionate din lume.

Manchester United - Arsenal, 14:30

Ziua derby-urilor începe la 14:30 cu duelul dintre Manchester United și Arsenal. Jose Mourinho și Arsene Wenger se vor duela prima dată în acest sezon, după ce în trecut se duelau în meciurile dintre Chelsea și Arsenal.

Echipa portughezului se află pe locul 6 în Premier League, cu 18 puncte, și are doar o victorie în ultimele 5 partide. Arsenal este neînvinsă în ultimele 5 meciuri și este pe locul 4, cu 24 de puncte.
Dacă "diavolii" vor triumfa azi, vor ajunge la egalitate cu Tottenham, echipa de pe locul 5. "Tunarii" pot deveni lideri dacă se impun, fiind la două puncte de primul loc, ocupat de Liverpool.

Meciul Manchester United - Arsenal începe la ora 14:30 și va fi în direct pe EuroSport.

Borussia Dortmund - Bayern Munchen, 19:30

Echipele care s-au luptat în ultimii ani pentru câștigarea Bundesligii se duelează azi din posturi diferite. Bayern este pe locul 2, cu 24 de puncte, fiind neînvinsă după 10 etape. Dortmund este pe locul 5, cu 18 puncte, și are doar o victorie în ultimele 5 meciuri.

Bavarezii pot să egaleze liderul RB Leipzig, dacă se impun, în timp ce Borussia poate urca până pe 3 în cazul unei victorii.

Meciul Borussia Dortmund - Bayern Munchen începe la 19:30 și va fi în direct pe EuroSport 2.

Atletico Madrid - Real Madrid, 21:45

Ziua se încheie cu derby-ul Madridului: Atletico - Real. Cele două echipe se duelează pentru prima dată în acest sezon, după ce au disputat finala UCL în sezonul trecut, când s-a impus echipa lui Zidane.

Real este lider în La Liga, cu 27 de puncte, fiind singura echipă neînvinsă din Spania în primele 11 etape. Elevii lui Zidane au 4 victorii consecutive în acest sezon. Atletico are 21 de puncte și este pe locul 4, iar dacă se va impune azi ar putea urca un loc, trecând de Villarreal.

În campionat, Atletico domină duelurile cu Real în ultimii ani. Trupa lui Simone este neînvinsă din 2013. De atunci, au urmat 6 meciuri în care Atletico s-a impus de 4 ori.

Meciul începe cu un moment de reculegere în memoria lui Daniel Prodan, fost jucător la Atletico.

Partida Altetico - Real va începe la 21:45 și va fi în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează