INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALENCIA - BARCELONA 1-1

"Bă, pune-ți botniță!" » Potop de insulte din tribunele Valenciei! Reacție scandaloasă la adresa lui Messi

Lionel Messi, foto: reuters
Lionel Messi, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2015 10:09

Fanii Valenciei au dus ostilitatea față de adversar la un alt nivel. Înaintea partidei disputate în compania Barcelonei, scor 1-1, ultrașii de pe Mestalla au aruncat cu insulte, care mai de care mai scandaloase, la adresa jucătorilor blaugrana.

Primul intrat în vizor a fost Luis Suarez, care a fost făcut "fiu de *** uruguyan". Insultele revoltătoare au continuat cu trimitere la istoricul vîrfului în vîrstă de 28 de ani în ceea ce privește adversarii pe care i-a mușcat pe teren. Suporterii Valenciei i-au strigat lui Suarez să își pună botniță și alte lucruri similare.

Următorul vizat a fost Lionel Messi. La încălzire, decarul Barcelonei a fost făcut "subnormal" într-un cîntec al peluzei Valenciei, fanii întrecînd orice limită cîteva minute mai tîrziu cînd l-au numit "retardat" pe superstarul blaugrana.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  07 Decembrie 2015, 18:30

Reactie SCANDALOASA la adresa lui MESSI ????? Mama, repede, sa intru sa vad ce i-au spus !!! Sa fiu informat cum a fost insultat SCANDALOS ! :) Si cand colo, ce sa vezi, insulta scandaloasa este ca l-au facut SUB-NORMAL :) :) :) Doamneeeeeee ! :)

fangigi
fangigi  •  07 Decembrie 2015, 17:42

Pe aia din pch i-au amendat cu 10k ***, iar astia nu patesc nimic ca injura de mama un arg si un urug? De ce la noi sunt scandari rasiste iar in alte tari nu? Suntem pacalicii Europei?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

icobescu
icobescu  •  07 Decembrie 2015, 12:50

pt cateva secunde am crezut ca sunt pe cancan.ro . de foarte slaba calitate , ce se intampla aici...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează