INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Baba oarba cu chinezii » Berlusconi joacă dur: ”Ori dau banii, ori păstrez Milanul!"

Donnarumma vrea garanții din partea chinezilor pentru a prelungi cu Milan // Foto: Guliver/GettyImages
Donnarumma vrea garanții din partea chinezilor pentru a prelungi cu Milan // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2017 00:00

Președintele Berlusconi amenință cu ruperea înțelegerii dacă tranzacția nu se face într-o lună: ”Ori dau banii, ori păstrez Milanul!"

Nu se mai vinde Milan? Transferul de proprietate dinspre Berlusconi către investitorii chinezi e în pericol. "Closing"-ul s-a amânat din nou, pentru că grupul Sino Europe acuză o criză de lichidități.

"Ori achită toți banii conveniți, ori voi păstra clubul și gata!", a amenințat președintele rossonerilor.

Asiaticii au virat 200 de milioane € și sunt obligați să dea 100 de milioane avans în 7 zile, pentru a primi un alt răgaz.

Potrivit AS, afacerea s-ar fi complicat după retragerea sprijinului Guvernului chinez, revoltat din cauza vizitei făcute la Milano de Dalai Lama (dușmanul comuniștilor), care a produs un mare scandal diplomatic.

Astfel că Sino Europe strânge fonduri din capitalul ascuns în paradisurile fiscale din Insulele Virgine Britanice, amânând scadența între 31 martie și 7 aprilie.

300.000.000 €adică ratele asigurate, pot pierde chinezii dacă nu virează ultima tranșă de 420 de milioane pentru achiziționarea Milanului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  03 Martie 2017, 12:17

Președintele Berlusconi nu este un italiano vero. Cum poti sa aduci in Bella Italia, la o echipa de renume mondial niste mancatori cu betisoare?

juv3ntin
juv3ntin  •  03 Martie 2017, 10:14

la noi e altfel...dai banii pe un club aflat in faliment, si apoi te trezesti ca nu e al tau. Ca n-ai palmaresu de fapt, ca nici stema nu-i ta, ca a pastrat nu stiu cine numele, ca stadionu-i a lu Badea, ca nici culorile nu sunt ale tale si ca se face o alta echipa in liga a 5-a.... La Milano nu-i la fel?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează