INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Bale semnează luni cu Real Madrid » Spaniolii vor plăti în rate suma de transfer! Cît va cîştiga jucătorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 23 august 2013 18:45

Marca a anunţat că Real Madrid şi Tottenham s-au înţeles asupra transferului galezului Gareth Bale, care va semna cu madrilenii pe şase sezoane.

Jucătorul va cîştiga 10 milioane de euro pe an. Cotidianul madrilen, care citează postul de radio Cadena Cope, anunţă că suma de transfer este de 99 de milioane de euro, Bale urmînd să devină astfel cel mai scump jucător din istoria fotbalului. "

Au rămas de semnat documentele după ce totul s-a pus la punct într-o reuniune la care au participat Florentino Pérez, Daniel Levy şi Jonathan Barnett, agentul jucătorului. Real va plăti în rate suma de transfer", anunţă Marca.

Acordul nu prevede ca vreun fotbalist de la Real Madrid să treacă la Tottenham. Bale va purta la Real tricoul cu numărul 11 şi transferul va fi oficializat cel mai tîrziu luni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
monere1980
monere1980  •  24 August 2013, 04:06
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

asa e, dar nu-i asa. Ptr ca problema aici este faptul ca tu vorbesti frumos si aduci argumente logice si de bun simt si vine dereglatul si te-njura ca la usa cortului, doar ptr ca ai indraznit sa vezi ceva in neregula la echipa lui preferata de fotbal. Aici e buba. Tu ai mai trece cu vederea o data, de doua ori, da ala n-are nimic sfant pe lume si te face cu ou si otet. Nici nu conteaza daca ai dreptate sau nu, daca ai zis ca iniesta e urit (chiar este) apai sa te tii.... Si culmea, ASTA e admin!!!

ciuraru
ciuraru  •  24 August 2013, 02:10
Postat de grande.balaci pe 24 August 2013, 00:31

si dupa tine ce competitie trebuie sa castige un nimeni(opinie personala)ca neymar pentru a fi cel putin la nivelul lui bale(performante zero)!sa-ti explic cum sta treaba,englezi le-au mai tras o teapa spaniolilor dupa esecul modric!

De ce e Modric esec? A avut cifre chiar bune avand in considerare ca a jucat cel mai mult mijlocas defensiv si nu a fost titular incontestabil. Ca poate mult mai mult, asta asa e!

monere1980
monere1980  •  24 August 2013, 02:02
Postat de cip1978 pe 23 August 2013, 23:52

Nu prea vad care extreme sunt peste Bale in afara de C. Ronaldo. Imi aduc aminte un meci dintre Inter Milano si Tottenham de acum cativa ani cand Bale aproape ca i-a facut harcea-parcea pe italieni aproape de unul singur. Si era epoca cand Inter castiga in Italia campionat dupa campionat! Nu pare deocamndata de clasa mondiala pentru ca a avut multe accidentari. Daca va fi ferit de acestea de acum incolo, isi va arata adevarata clasa. Imi mentin totusi parerea ca 99 de mil e totusi prea mult. Nu poate fi facuta o comparatie cu Messi deoarece acesta nu a facut pana acum obiectului niciunui transfer si nu i se poate estima astfel obiectiv valoarea de piata.

cred ca transfermarkt.de poate estima valoarea lui Messi. Astia estimeaza valoarea oricui si nici nu prea gresesc in estimari

Vezi toate comentariile (44)
Comentează