INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PLANURI

Ballack, prioritar la Schalke

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2010 00:00

Michael Ballack îşi va termina în vară contractul cu Chelsea, iar oficialii clubului londonez încă nu i-au făcut o ofertă de prelungire.

 

În asemenea condiţii, Schalke vrea să-l repatrieze pe mijlocaşul german. Conducătorii grupării din Gelsenkirchen l-au contactat pe impresarul jucătorului de 33 de ani şi i-au transmis intenţiile lor.  S-a cerut un timp de gîndire.

La Schalke, Ballack este cerut de antrenorul Felix Magath. Cei doi au lucrat împreună la Bayern Munchen între 2004 şi 2006, înainte ca Michael să plece la Chelsea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  19 Mai 2010, 23:33

Parca ieri dadea gol fabulos celor de la Liverpool in sfertul de finala UCL, si se calificau in sferturi! Si asta se intampla candva prin 2002! Michael Ballack a jucat in acel an trei finale si a pierdut patru trofee si anume: Campionatul Germaniei, Cupa Germaniei, Champion's League, Cupa Mondiala! Asadar.. timpul trece repede! Atunci avea 25 de ani.. Acu are 33... Si inca joaca! Si tare imi e ca il vedem la Mondial!

lucell
lucell  •  08 Mai 2010, 13:33

cand au trecut anii frate....33 de ani pff parca mai ieri il cumpara chelsea!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează