INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Ballack, un Terry în variantă germană

Articol de - Publicat vineri, 13 august 2010 00:00

Revista Bunte scrie că mijlocaşul lui Leverkusen ar fi avut o aventură cu iubita fostului coechipier de la Bayern, Lell.

Duelul Michael Ballack - Phillip Lahm pentru banderola de căpitan al "naţionalei" Germaniei ia o turnură erotică. Lahm, care a purtat-o la CM 2010 pentru că "titularul" Ballack era accidentat, vrea s-o păstreze şi e susţinut de majoritatea internaţionalilor.

Motivul pentru care jucătorii i-au întors spatele liderului de pînă acum, pretinde revista Bunte, e că acesta s-ar fi culcat cu Daniela, iubita unui coechipier din perioada Bayern, Christian Lell. Exact după modelul lui John Terry în Anglia, care a profitat de logodnica colegului Wayne Bridge.

Bunte nu se opreşte însă aici: "Daniela, cu care Lell s-a împăcat între timp, e gravidă în şase luni. Unii au început deja să facă socoteli şi se întreabă: <Oare al cui e copilul?>". Dacă Ballack  tace mîlc, soţia, Simone, e disperată să afle adevărul şi l-a sunat deunăzi pe încornorat, care a expediat-o la bărbatul ei: "El ştie cel mai bine".

"Crede că-şi poate permite orice"
Lell l-a atacat şi el pe Ballack: "Nu toţi sînt ca Michael, care crede că-şi poate permite orice. Care intră cu picioarele în viaţa altora fără să se gîndească la consecinţe". Fostul fundaş al lui Bayern, transferat în această vară la Hertha, s-a limitat doar la atît, dar a ameninţat că într-o bună zi va spune totul.

S-a luat de Bierhoff
Disperat că şi-ar putea pierde statutul de căpitan la "naţională", aşa cum a păţit şi Terry în Anglia, Michael Ballack s-a luat ieri de managerul Oliver Bierhoff. După ce Bierhoff a apreciat că "Ballack poate juca în <naţională> şi fără banderolă", mijlocaşul lui Leverkusen s-a supărat: "Nu-l înţeleg pe Bierhoff. Selecţionerul Low mi-a promis că voi fi căpitan în continuare".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close