INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA, INTER - AC MILAN, AZI ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1

Baloderby » Balotelli e în premieră adversar al Interului în Derby della Madonnina

Balotelli n-a fost niciodată titular în derbyul milanez, reușind victorii (4-0, 2-0) în ultimele sale două apariții cu Inter în sezonul 2009-2010
Balotelli n-a fost niciodată titular în derbyul milanez, reușind victorii (4-0, 2-0) în ultimele sale două apariții cu Inter în sezonul 2009-2010

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 februarie 2013 21:54

Atacantul care a jucat 4 ani la Inter aprinde diseară primul Derby della Madonnina în tricoul rivalei Milan. Tifosii nerazzurri au promis să nu-l atace rasist, de teama suspendării meciului.

A ratat din motive de regulament ciocnirea cu Barcelona, deşi nu i s-a prea simţit lipsa în teren, dar e fresh pentru "Il Derby della Madonnina". Balotelli, noua achiziţie a Milanului, aprinde ciocnirea de diseară cu Inter, rivala de moarte, pe care a lăsat-o după 4 sezoane în 2010, evadînd la Man. City.

SuperMario se aşteaptă la o primire ostilă, mai ales că rossonerii sînt acum "oaspeţi" pe "Meazza". Atacantul de 22 de ani reprezintă un dublu pericol. Primul, pentru că e în mare formă, iar dacă va marca din nou egalează recordul lui Şevcenko din 1999, 5 goluri în primele 4 meciuri! Iar al doilea, pentru că poate oricînd provoca suspendarea derbyului! Dacă foştii săi fani îl vor transforma într-o ţintă rasistă, arbitrul are dreptul să oprească meciul, iar Inter riscă să piardă la "masa verde" (0-3)!

De aceea, ultraşii de la Peluza Nord s-au mobilizat, încercînd să-i calmeze pe cei mai furioşi: "Nu ne permitem să distrugem meciul. Fluieraţi-l şi exprimaţi-vă cum vreţi antipatia, însă evitaţi să urlaţi, imitînd anumite sunete, şi să folosiţi cuvintele «negru» şi «de culoare». Nu avem intenţia să le dăm ocazia celor 11 ultramilionari să trimită acasă 80 de mii de suflete îmbătate de parfumul derbyului".

Chivu, din nou rezervă?
Menajat joi la Cluj, în Europa League, Chivu ar putea fi rezervă şi diseară. "Dacă Ranocchia va fi refăcut, aş încerca să nu-l risc pe Cristi. E important pentru că Samuel şi Silvestre sînt accidentaţi. Prezenţa lui e fundamentală. Ori revoluţionez echipa, ori ar trebui să-i cerem lui Chivu să strîngă din dinţi", a spus Stramaccioni. Fundaşul român a făcut miercuri primul antrenament normal, fără a mai acuza durerile musculare cauzate de protejarea degetului operat de două ori.

"Mario e un campion şi viaţa lui va fi mereu una trăită la limită. Fiecare echipă e doar o trambulină pentru altceva, acesta e caracterul lui. Îi urez succes, dar nu şi la următorul meci" (Massimo Moratti, preşedinte Inter)

"Va fi o probă de maturitate să nu răspundă provocărilor. Mario trebuie să se gîndească doar la joc şi să rămînă calm mereu. În fond, nu vine direct de la Inter, ci de la City" ( Massimiliano Allegri, antrenor Milan)

3 victorii la rînd a reuşit Inter în Derby della Madonnina. Nerazzurrii au în total 74 de succese, iar AC Milan a învins de 72 de ori în 207 dueluri în toate competiţiile

21 de meciuri i-au trebuit lui Balotelli să dea 4 goluri în Serie A la Inter, la Milan i-au ajuns primele 3 partide. În ultimele 17 meciuri la Man. City a înscris doar 3 goluri

ALTE ŞTIRI DIN SERIE A:

Amînat a treia oară în 4 ani!
Zăpadă căzută abundent în Peninsulă a provocat amînarea jocului Bologna - Fiorentina, programat azi. E a treia oară în ultimii 4 ani cînd "Derbyul Appenninilor" e afectat de ninsoare, meciul urmînd să se dispute marţi, de la 21:00. Alte 3 jocuri din etapa a 26-a sînt ameninţate, Sampdoria - Chievo, Atalanta - Roma şi Parma - Catania.

Goian are doar întindere
Prezenţa lui Dorin Goian la "dubla" cu Ungaria şi Olanda din preliminariile CM 2014 (22/26 martie) nu este în pericol. Fundaşul român, care s-a accidentat la antrenament şi nu a jucat vineri pentru Spezia la 0-6 cu Novara, a suferit o întindere musculară şi ar trebui să se refacă într-o săptămînă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează