INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

"Balonul de Aur" al lui Maradona a fost făcut lingouri

Articol de - Publicat miercuri, 13 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2011 01:14

Trofeul cîştigat de Diego la turneul final al CM 1986 şi furat după trei ani la Napoli a fost topit de mafioţi


Şi-a recuperat colecţia de ceasuri de valoare, însă de la "Balonul de Aur" îşi poate lua definitiv adio! Diego Maradona a aflat ce s-a întîmplat cu trofeul pe care l-a cucerit în Mexic acum 25 ani, cînd a devenit campion mondial cu naţionala Argentinei. A fost topit, transformîndu-se în lingouri!

E concluzia la care s-a ajuns pe baza mărturiei lui Salvatore Lo Russo, cel care l-a ajutat pe "El Pibe d'Oro" să-şi găsească şi ceasurile. "Balonul de Aur" acordat pentru cel mai bun jucător de la acel Mondial fusese furat cu aceeaşi ocazie în timpul celebrei lovituri date de Camorra la Banca din Napoli în 1989. Lo Russo a reuşit să meargă pe firul cazului şi i-a contactat pe cei din clanul Mariano din cartierul spaniol, intrînd în posesia ceasurilor. Maradona a primit chiar unul în plus, pe care l-a şi restituit imediat! Trofeul din aur nu l-a mai recuperat, mafioţii apucînd deja să-l dea la topit.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
requiem911
requiem911  •  12 Aprilie 2011, 22:48

"Cobilitza nostra" i-a furat aurul lui Maradona din buzunar , l-a topit si a facut lingigauri. Dupa ce a terminat cu prepararea lor au initiat un curs de matematica care se numea "math for dummies" si au venit cei de la gsp si au cumparat toate cartile. Din surse demne de incredere va comunic ca stirea este 150% corecta si verificata.

stelist1986
stelist1986  •  12 Aprilie 2011, 21:52

bravo,ba! da cat aur e in trofeul asta? lingouri ziceti...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează