INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CATANIA - INTER 3-1

Balotelli a fost scos din lotul Interului » Contre cu Mourinho

Jose Mourinho, Mario Balotelli
Jose Mourinho, Mario Balotelli

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Atacantul în vîrstă de 19 ani s-a certat cu tehnicianul portughez la antrenament. Jose i-a reproşat lipsa de implicare şi anturajul nepotrivit

Mario Balotelli nu s-a numărat printre jucătorii convocaţi de antrenorul Interului, Jose Mourinho, pentru deplasarea de la Catania. Oficial, atacantul de culoare se resimte de pe urma unei leziuni la genunchi contractate la începutul săptămînii. Ziarele însă vorbesc despre o pedeapsă.

Mourinho l-a lăsat acasă pe "Super Mario" după ce s-au certat  la antrenament. Mai întîi pe gazon, unde tehnicianul portughez i-a reproşat că nu munceşte cum trebuie, iar Balotelli i-a replicat ridicînd vocea, apoi la vestiar, unde schimburile de replici ar fi fost mai dure.

Antrenorul Interului e nemulţumit şi din pricina "anturajului nepotrivit" al puştiului în vîrstă de numai 19 ani. Aici, se pare, Jose a atins o coardă sensibilă a întregii familii Balotelli. Fratele jucătorului, Corrado, a sărit ca ars: "S-a depăşit orice limită. Dacă unora nu le covine anturajul lui Mario, e treaba lor. Pot să-l contacteze pe impresarul său, Mino Raiola, sau pe avocatul Vittorio Rigo".

"Mario forţează plecarea"
Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport văd în comportamentul lui Balotelli un semn că atacantul "forţează despărţirea de Inter". Senzaţia e întărită şi de faptul că internaţionalul italian de tineret a semnat cu impresarul Raiola: "Mino e cel care l-a ajutat şi pe Ibrahimovici să plece la Barcelona!". Destinaţia lui Balotelli? "Va merge la Milan, al cărui suporter este, sau în Anglia", susţine Gazzetta.  

Nu sînt la primul clinci

De cînd a venit la Inter, în 2008, Jose Mourinho a avut permanent dispute cu Mario Balotelli. Ultima oară, pe 5 februarie, în prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei, cu Fiorentina (1-0). Mourinho l-a înlocuit în minutul 22 şi a explicat şi de ce: "Mario nu şi-a ajutat coechipierii în apărare". Atacantul a făcut o criză de nervi şi a replicat: "La sfîrşitul sezonului voi pleca".

Inter, eşec la Catania
Formaţia lui Jose Mourinho s-a împiedicat la Catania, scor 3-1, după ce a deschis scorul prin Milto (54). Sicilienii au egalat prin Maxi Lopez (74), dar echilibrul s-a rupt după intrarea în teren a lui Muntari (79). Ghanezul de 25 de ani a provocat o lovitură liberă în apropierea porţii lui Julio Cesar, pentru care a primit cartonaşul galben, iar după executarea acestei faze fixe a făcut henţ în careu, fiind eliminat. Mascara a marcat din penalty, iar în ultimul minut Martinez a închis tabela. Inter rămîne lider la 4 puncte de AC Milan, dar cu un meci în plus.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
 •  13 Martie 2010, 11:32

O ocazie buna pt Denis Alibec! Doamne ajuta !

s.sorin
s.sorin  •  13 Martie 2010, 08:37

ASTA SE INTAMPLA LA U ANTRENOR CU AUTORITATE!!!NU CUM L-AM VAZUT PE ZICU INTR-UN MECI AMICAL CA,DUPA CE II FACE TALNAR OBSERVATIE,EL ZICE"LASA-MA BRE IN PACE SA JOC".SAU CL.NICULESCU IL INTREABA DE CE IL TINE LA INCALZIRE O REPRIZA SI INTRA IN MIN 90'CA EL E FOTBALIST MARE.D-AIA E MOURINHO POATE CEL MAI BUN ANTRENOR DIN LUME.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează