INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Balotelli a sărit la bătaie din cauza "prostituatei lui Rooney"

Jenny Thompson +3   FOTO
Jenny Thompson

Articol de - Publicat vineri, 25 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 martie 2011 13:08

Atacantul lui City l-a provocat pe prietenul lui Jenny Thompson. S-a strîmbat la el şi l-a înjurat, strigînd-o pe Jenny cu numele starului de la United


Mario Balotelli provoacă scandaluri pe bandă rulantă. După ce a fost eliminat în prima repriză a meciului cu Dinamo Kiev, din "optimile" Europa League, pentru o intrare criminală, şi a încercat să se răfuiască după meci cu cîţiva fani ucraineni, italianul a comis-o din nou. A căutat să intre în conflict într-un restaurant din Manchester. Potrivit "The Sun", atacantul de 20 de ani a sărit să se bată cu prietenul uneia dintre prostituatele plătite cu 1.500 de euro pe noapte de Wayne Rooney.

"Balotelli a scos limba la Sam Birch, amicul lui Jenny Thompson, şi i-a cerut să se ridice de la masă şi să discute afară. Asta după ce Mario a strigat la bruneta de 22 de ani 'Rooney, Rooney' în timp ce aceasta ieşea de la toaletă, arătînd apoi cu degetul în batjocură spre cei de la masa fetei", a dezvăluit tabloidul britanic. "Se purta ca un nebun. Cred că este dezechlibrat mintal. M-a insultat în italiană, a încercat să mă tragă de mînă afară şi ne-am atins frunţile, însă nu am cedat provocării", a povestit Sam. Jucătorul lui Manchester City a plecat apoi de la restaurantul San Carlo, demarînd în trombă cu Maseratiul său.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cocainecowboy
cocainecowboy  •  25 Martie 2011, 15:42
Postat de leroiv72 pe 25 Martie 2011, 13:09

pai ce...numai noi sa avem alde claudiu raducanu-bloc notes, tanase-dodel?! au si ei retarzii lor! =))

Asta le da clasa amanduorora, nu imi aduc aminte nici de actori sau cantareti care sa fi fost atat de retardati de la 20 de ani.

leroiv72
leroiv72  •  25 Martie 2011, 13:09

pai ce...numai noi sa avem alde claudiu raducanu-bloc notes, tanase-dodel?! au si ei retarzii lor! =))

niku_marinescu
niku_marinescu  •  25 Martie 2011, 12:51

SUPER MARIO BALOTELLI!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează