INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NOU ATAC LA ANTRENOR

Balotelli: "La Londra a cîştigat echipa, nu Mourinho"

Articol de - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Conflictul dintre atacantul de origine ghaneză şi tehnicianul lui Inter continuă cu un nou episod. Exclus din lot pentru deplasarea de la Palermo, după ce nu fusese convocat nici cu Chelsea, Balotelli i-a mai făcut o "aroganţă" portughezului.


Invitat în cadrul emisiunii de satiră "Striscia la notizia" difuzată pe Canale 5, Super Mario a îmbrăcat tricoul Milanului oferit de realizatori, care au vrut să ironizeze simpatia declarată a jucătorului pentru rivalii la titlu, a dezminţit că a cîntat imnul "rossonerilor" în vestiar şi apoi l-a "înţepat" pe antrenor: "De ce nu joc? Întrebaţi pe cine stă deasupra mea. Nu ştiu, probabil sînt mai buni alţii". Provocat apoi cu părerea că excluderea sa în meciul cu Chelsea a reprezentat cheia victoriei lui Mourinho, Balotelli a replicat furios: "Cine este cel care a cîştigat??? Care Mourinho? Echipa a învins!".


Impresarul Raiola a încercat azi să detensioneze atmosfera, spunînd că nu trebuie luate în serios cele spuse la respectiva emisiune satirică: "Totul a fost o glumă şi regret că cei de la 'Striscia la notizia' vor să profite de pe urma unui tînăr de 19 ani, care nu ştie ce consecinţe ar putea avea gesturile şi vorbele sale".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
mariusss10
mariusss10  •  23 Martie 2010, 23:57

mourinho greseste ca isi pune mintea cu balotelli...dupa parerea mea e un jucator fenomenal..o sa fie in viitor si mai tare..pacat ca antrnorul nu se poate intlege cu el..cineva va profita de situatia asta de conflict..tin minte ca si ronaldo a plecat de la barcelona dupa ce nu se mai intelegea cu conducerea..

 •  23 Martie 2010, 15:31
Postat de pe 23 Martie 2010, 14:58

Intrebarea e: Balotelli face parte din echipa? Ca la cum a tratat ultimele meciuri jucate, parca era din alt film, nesimtire maxima.

emisiunea a fost aseara (luni) dar nu e nici un secret ca balotelli e fan ac milan de mic copil si chiar recent a fost sa vada milan-manchester din tribuna. el a refuzat sa imbrace tricoul... dupa ce a plecat reporterul a fost filmat pe ascuns,deci un lucru foarte urat din partea ziaristilor ps: mue papparazzi si ziaristii de cakt

ockiu
ockiu  •  23 Martie 2010, 15:27
Postat de pe 23 Martie 2010, 14:58

Intrebarea e: Balotelli face parte din echipa? Ca la cum a tratat ultimele meciuri jucate, parca era din alt film, nesimtire maxima.

ehh daca pana acum mai facea parte din lot cred ca de-acu` inainte ... se poate gandi serios sa-si gaseasca o alta echipa ... la inter nu mai joaca cat timp e murinho antrenor

Vezi toate comentariile (7)
Comentează