INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Balotelli s-a dat iar în spectacol: vizită-blitz în toaleta unui liceu

Balotelli iese permanent în evidență, nu doar sportiv
Balotelli iese permanent în evidență, nu doar sportiv

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2012 16:23

Mario Balotelli îşi continuă aventurile în Anglia. Ultimul moment l-a pus pe jar. În timp ce circula prin Manchester la valonul maşinii sale, un Bentley, alături de trei amici, vezica a început să-i joace feste. A rezistat cît a rezistat, dar finalmente s-a dat bătut. Hotărît să urineze cît mai rapid, atacantul lui City a oprit de urgenţă. Se afla în faţa unui liceu.

N-a stat pe gînduri. Pur şi simplu, el s-a năpustit în clădire. A întîlnit un grup de copii, cărora le-a cerut cu faţa schimonosită să-i arate unde se află toaletele. Abia a apucat să vadă semnele lor, că şi intrase în locul indicat. A reapărut după circa trei minute relaxat, zîmbitor.

Italianul nu a mulţumit nimănui. În schimb, a profitat de vizită pentru a face, fără a avea acordul cuiva, un tur al liceului. A trecut curios prin săli de clasă, de sport, ba şi-a permis să intre pînă şi în cancelaria profesorilor şi în cantina elevilor, o atitudine care a provocat stupefacţia generală.

”A vizitat campusul de parcă era proprietarul locului, iar toată lumea îl urmărea. Era incredibil ce se petrecea, dar a fost şi ridicol pentru el că a venit aşa aici”, a povestit un elev. ”Pe noi nu ne mai miră”, au scris jurnaliştii de la ”Mirror”, ”doar este vorba,  despre acelaşi personaj care, de exemplu, în ziua de Crăciun a făcut unei biserici o donaţie de fix 203 euro”.

 

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
cneius
cneius  •  14 Ianuarie 2012, 10:32

Din ciclul "Aventurile unui retardat", episodul xx...

replicant
replicant  •  13 Ianuarie 2012, 17:16

Cum? Bentley-ul lui Balotelli nu are toaleta? Inadmisibil! :)

droman
droman  •  13 Ianuarie 2012, 16:34

E incurajatoare reactia rapida la corectarea unei greseli. Poate gluma a fost prea acida, dar era un articol despre Balotelli , la urma urmei. ;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează