INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Balotelli vine la Manchester City, urmează Torres!

Articol de - Publicat marti, 27 iulie 2010 00:00

Roberto Mancini l-a luat de la Inter pe atacantul-problemă cu 30 de milioane şi va oferi alte 80 de milioane pentru golgeterul lui Liverpool.

Roberto Mancini a băgat frica în granzii din Premier League. Managerul italian a ajuns la 128,5 milioane de euro cheltuiţi pentru transferuri şi promite să nu se oprească! După ce şi-a blindat apărarea cu Jerome Boateng, Kolarov şi Yaya Toure, antrenorul lui Manchester City a trecut la atacanţi. Prima lovitură a dat-o prin oficializarea mutării Balotelli. SuperMario va pleca în Anglia pentru un salariu de 3,8 milioane de euro anual pînă în 2015, iar Inter va primi 30 de milioane în schimbul vîrfului de 19 ani plus 5 milioane bonusuri de performanţă.

Venirea puştiului rebel, care duminică noaptea a dat la Milano şi partyul de despărţire, este preludiul "bombei" pregătite de City. Mancini îl vrea cu orice preţ pe Fernando Torres. Presa britanică anunţă că oferă 83 de milioane de euro pentru a cîştiga duelul cu Chelsea, în timp ce Roy Hodgson, antrenorul lui Liverpool, s-a şi resemnat cu pierderea spaniolului.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
tchumatu
tchumatu  •  27 Iulie 2010, 18:54

Site-ul oficial al MCFC nu a publicat stirea pentru ca nu e nimic oficial inca. Torres la City? As prefera sa nu, si nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa zic "pas" unui jucator ca Torres. Din pacate e prea injury-prone in ultima perioada, ramane insa unul dintre cei mai capabili atacanti la ora actuala. @drughi009: Liverpool are sanse mari sa se scufunde in mediocritate. Nu istoria intra pe teren.

budur
budur  •  27 Iulie 2010, 13:23

nici balotelli si nici torres nu vor pleca la city

axxter24
axxter24  •  27 Iulie 2010, 02:43

Asta de la City le face bani gramada italienilor. Sa mai cumpere vreo 10 jucatori si scoate Italia din criza. Sper ca ii ca si Rednic al nostru, isi i-a si el ceva comision.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează