INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STANCU, ZAPATA ŞI CULIO JOACĂ FĂRĂ PRIME CU GAZIANTEP

Bani doar dacă iau Cupa!

Hagi îşi joacă postul diseară, în meciul retur din Cupa Turciei, contra lui Gaziantep
Hagi îşi joacă postul diseară, în meciul retur din Cupa Turciei, contra lui Gaziantep

Articol de - Publicat miercuri, 02 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 martie 2011 11:51

 

Conducerea Galatei i-a anunţat pe jucători că vor fi recompensaţi la atingerea obiectivului fixat, un loc în Europa League.


Hagi îşi joacă diseară postul la Galatasaray, în returul cu Gaziantep (în tur 2-3), transmis live pe sport.ro, de la ora 20:00. Dacă ratează calificarea în semifinalele Cupei Turciei şi-ar putea face deja bagajele, deşi are contract pînă în 2013. Conducerea "Cim Bom" a decis să taie orice fel de primă la acest meci, nemulţumită fiind de rezultatele slabe din campionat şi de atitudinea multor jucători.

Conform cotidianul Fanatik, cei trei căpitani Arda Turan, Ayhan Akman şi Sabri Sarıoglu au avut o discuţie cu başkanii şi au fost nevoiţi să accepte să nu primească nici un bonus. Galata nu va plăti decît dacă echipa lui Hagi va reuşi să cîştige trofeul şi să-şi atingă obiectivul, adică un loc în Europa League, ţintă fixată şi de antrenorul român în pauza de iarnă.

Căpitanii promit revanşa
"Toţi sîntem vinovaţi şi şocaţi de sezonul dezamăgitor. Am rămas datori faţă de conducere şi faţă de suporteri şi vrem să ne revanşăm măcar în Cupă, prin cucerirea trofeului. E singura noastră şansă şi noi am venit cu propunerea să nu luăm prime nici pentru semfinale", a mărturisit Arda Turan.

8 victorii în 20 de meciuri!
Cupa a rămas unica variantă pentru Galata, care în campionat se zbate în anonimat, pe locul 10, la 19 puncte de liderul Fenerbahce, cu 11 etape înaintea finalului. Sub conducerea lui Hagi, "Cim Bom" are o linie de clasament negativă în 15 runde în SuperLig, 6 victorii, două remize şi 7 eşecuri, cu un golaveraj de 14-17.
Doar în Cupă, "Regele" stă mai bine, în 5 partide reuşind două succese şi două egaluri. Per total, în 20 de jocuri, Hagi abia se menţine pe linia de plutire, cu 8 victorii, 4 remize şi 8 înfrîngeri, golaveraj 23-23!
Ultimul eşec cu Buyuksehir (1-3), care a agitat apele şi în vestiar, a adus în discuţie şi cine îl va înlocui pe Hagi dacă românul va fi demis, aşa cum cer fanii. Pe lîngă Fatih Terim, fostul tehnician al Galatei, în cărţi s-ar mai afla ex-selecţionerul Mustafa Denizli, secundul Tugay urmînd să asigure interimatul.

1,6 milioane de dolari va cîştiga Galata dacă va cuceri Cupa Turciei. Dacă va pierde, va lua cu 350.000 de dolari mai puţin

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
rorika
rorika  •  02 Martie 2011, 11:58

deci nu o sa vada nici un ban ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează