INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Banii n-aduc fericirea » Xavi refuză o superoferta de la PSG, dar şeicul încă mai visează să-l transfere

Xavi Hernandez nu e interesat de banii şeicului şi vrea să-şi încheie cariera la Barcelona
Xavi Hernandez nu e interesat de banii şeicului şi vrea să-şi încheie cariera la Barcelona

Articol de - Publicat joi, 01 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 martie 2012 10:34

Xavi Hernandez a primit o ofertă pentru a părăsi Barcelona la finalul acestui sezon. Propunerea vine din "Parc des Princes", de la şeicul Tamim bin Hamad Al Thani, care deţine 70 la sută din acţiunile lui PSG.

Marca. com scrie că acţionarul majoritar al parizienilor e decis să facă tot posibilul pentru a-l convinge pe mijlocaşul catalanilor, al cărui contract cu Barcelona expiră în 2014 (are totuşi în contract nişte clauze prin care înţelegerea s-ar putea prelungi fără probleme pînă în 2016). Dorinţa "Creierului" echipei antrenate de Josep Guardiola este să continue la echipa sa de suflet, astfel că pentru PSG e aproape misiune imposibilă să-l facă să-şi schimbe părerea.

Lui Xavi i-a fost adus la cunoştinţă interesul formaţiei franceze în ceea ce-l priveşte în urmă cu cîteva săptămîni, însă fotbalistul de 32 de ani e dedicat trup si suflet Barcelonei şi asta face ca totul să fie nenegociabil, deşi suma care i-a fost oferită este una cu multe zerouri. Leonardo, directorul sportiv al formaţiei din Paris ştie că provocarea e să obţină aprobarea fotbalistului, pentru că achitarea clauzei de reziliere, 80 de milionae de euro, n-ar reprezenta o problemă pentru şeic.

PSG nu e singurul club care visează la Xavi Hernandez. La Milano, fotbalistul este foarte îndrăgit. Rămasă fără Andrea Pirlo de la începutul sezonului, gruparea patronată de Silvio Berlusconi are nevoie de un fotbalist de talia catalanului. Cînd Xavi avea doar 18 ani, Adriano Galliani a fost la un pas să-l aducă la AC Milan, însă mama jucătorului s-a opus vehement.

Şeicul vrea să cucerească lumea
"Strategia noastră e să facem din PSG unul dintre cele mai mari cluburi din lume", a fost declaraţia lui Tamim bin Hamad Al Thani pentru CNN. Trebuie să amintim că acesta i-a adus în Franţa pe tehnicianul Carlos Ancelotti, pe directorul sportiv Leonardo şi jucători precum Pastore, Gameiro, Menez sau Motta.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
miky198
miky198  •  01 Martie 2012, 10:37

Asa si?! Care-i noutatea?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează