INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HUELVA - BARCELONA 0-2

Barca 9

Articol de - Publicat luni, 17 noiembrie 2008 00:00

Liderul Barcelona şi-a continuat aseară seria impresionantă de victorii consecutive. La Huelva, scor 2-0, a bifat-o deja pe a 9-a! :O Succesul s-a conturat însă abia în repriza secundă, pentru că pînă la pauză, portarul gazdelor, Riesgo, a făcut minuni. Mai întîi în faţa lui Messi, apoi la şutul lui Eto'o. Messi a reuşit să-l învingă pînă la urmă în minutul 51, după care, în final, nou intratul Keita a închis tabela. Cu acest succes, Barca şi-a conservat avantajul de 3 puncte în fruntea clasamentului, dar a mărit distanţa care o separă de marea rivală Real la 5 lungimi.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  18 Noiembrie 2008, 16:35

.... se pare ca e greu sa urmaresti un clasament pe etape, nu e asa "d-nu" botezatu ?? ce avantaj de 3 puncte si-a conservat Barca, "domnu" , ha ? nu iti meriti leafa si postul!

 •  17 Noiembrie 2008, 12:10

FRATE ,ESTI BATUT RAU!CUM PANA MEA 'şi-a conservat avantajul de 3 puncte în fruntea clasamentului', VAI DE MAMA NOASTRA DE ROMANI PROSTI!!!!!!!! ce salariu ai frate ca vin eu sa iti iau locu ca vad ca esti varza.daca toti ziaristii sunt ca tine ,ce ne facem? asa se explica ca in loc de articole de sport in ziarele specializate vedem femei dezbracate. suntem o natie de prosti si inganfati.

 •  17 Noiembrie 2008, 11:32

Alt ziarist "extraordinar" si Botezatu asta. Barca si-a conservat avantajul de 3 puncte in fruntea clasamentului? Barca s-a distantat la 3 puncte in fruntea clasamentului, mai pishpirica. Villareal a facut doar 2-2 la Malaga si nu mai sunt la 1 pct de Barca ci la 3. Grea meserie ai ma, nici macar sa stii niste clasamente nu esti in stare.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close