INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Barça a oferit 60 de milioane pentru un fotbalist al Realului! Jucătorul vrea să plece de la Madrid!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 22 august 2014 12:15

FC Barcelona e în criză de timp în ceea ce priveşte transferurile, după decizia FIFA, care a respins apelul făcut de clubul catalan. Astfel, formaţia lui Luis Enrique va avea interzis pe piaţa transferurilor pînă în 2016!


Presa spaniolă scrie că un reprezentant al clubului i-a oferit 60 de milioane de euro lui Florentino Perez pentru Angel di Maria, 26 ani. S-au lovit însă de refuzul categoric al oficialului "blanco". Barcelona a vrut să profite de neînţelegerile dintre madrileni şi fotbalistul argentinian, dar echipa din capitala Spaniei nu a vrut să negocieze. 

Angel di Maria cîştigă acum 3 milioane de euro pe sezon şi vrea 8 milioane de euro!, dar Florentino Perez nici nu vrea să audă, astfel că impresarul jucătorului îi caută echipă. Chiar antrenorul Realului, Carlo Ancelotti, a recunoscut divergenţele: "Di Maria a cerut să fie lăsat să plece în această vară şi a refuzat oferta clubului nostru de reînnoire a contractului".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
robotzel
robotzel  •  22 August 2014, 20:20
Postat de kakasan pe 22 August 2014, 17:44

Logica capitalismului salbatic neo-libera. Mai bine parvii decat sa muncesti cinstit, e mai simplu. Si asta se aplica atat de bine si in fotbal. Dar asta e alta discutie.

eu nu sunt de parerea ta. daca clubul castiga o avere din meciuri, sponsori si de la uefa si alte drepturi tv si nu numai, de ce sa nu isi ceara si jucatorul partea lui din acesti bani? fara jucatori spectacolul nu ar exista si nici clubul nu ar incasa nici un cent. salariile jucatorilor apar ca rezultat al drepturilor TV care sunt la un pret exorbitant doar pentru televiziunile fac astfel de oferte (si banii de la uefa vin pe aceleasi principii) iar sponsorii ofera bani multi sa fie si ei pe un colt de tricou. clubul castiga o avere? atunci si jucatorii trebuie. nu inteleg care este problema voastra? sunteti doar frustrati de faptul ca voi sunteti niste sarantoci.

solomon_i
solomon_i  •  22 August 2014, 19:50

Real va face orice numai sa nu ajunga Di Maria la Barca.

sakazuke
sakazuke  •  22 August 2014, 19:14
Postat de dilibau pe 22 August 2014, 13:55

A emanat si Sport.es o bashina si acu toata presa mioritico-damboviteana se imbata cu mirosul narcoleptic... Di Magia nu valoreaza doar 60 mil, pt ca atunci n-ar fi dat PSG 64 pe Cavani, in condiitile in care sud-americanul la data transferului n-avea nici un titlu major castigat. Sunt sigur ca Don Florentino n-ar spune nu unui transfer chiar si la marea rivala, dar nu pe un mizilic oferit pt un jucator absolut demential, cu un loc 2 la Cupa Mondiala, o Liga in vitrina si indeajuns de multe goluri/assisst-uri incat sa-l faca uitat chiar si pe fostul sau rival la titularizare, Mesut Ozil. HALA MADRID!

di maria va ajunge la man.u pe 75 de milioane ......iar real il va lua pe reus sau/si falcao ,totul depinde si de plecarea lui khedirra.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează