INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Barca este gata pentru o investiție pe termen lung » Ofertă de 40 de milioane pentru un fundaș dreapta din Premier League

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Robert BariczJURNALISPORT - Publicat marti, 14 martie 2017 18:38

După plecarea lui Dani Alves la Juventus, și accidentarea lui Aleix Vidal, catalanii au pornit căutările pentru a găsi un înlocuitor pe poziția de fundaș dreapta. 

Șefii Barcelonei au pus ochii pe Hector Bellerin, fundașul de 21 de ani al lui Arsenal, jucătorul fiind crescut chiar de catalani, până în 2011 când a ales să accepte propunerea grupării londoneze.

Fundașul spaniol, o prezență constantă în "primul 11" al tunarilor, este văzut ca cea mai bună variantă pentru a acoperi banda dreaptă a Barcei, iar faptul că acesta a semnat un nou contract în luna noiembrie a anului trecut, valabil pe 6 ani, nu pare să fie un impediment în realizarea transferului, ținând cont și de dorința acestuia de a se reîntoarce în țara natală.

Robert Fernandez, oficial la Barcelona, s-ar fi întâlnit deja cu oamenii din conducerea lui Arsenal pentru a discuta mutarea.

Hector Bellerin, evaluat la 25 de milioane de euro, a reușit să strângă 68 de apariții în toate competițiile pentru Arsenal, marcând și trei goluri pentru tunari.

Barcelona e dispusă să plătească 40 de milioane de euro pentru a-l achiziționa pe Bellerin.

sursa: thesun.co.uk

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează