INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barca sau nimic » Guardiola a refuzat 20 de milioane de la Inter!

Guardiola a refuzat o ofertă uimitoare din partea Interului.
Guardiola a refuzat o ofertă uimitoare din partea Interului.

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 25 februarie 2012 22:17

Dacă nu îşi va prelungi contractul cu Barcelona, antrenorul ar putea avea un an de vacanţă. Soţia l-a rugat.

Pe Guardiola nu-l mai impresionează detaliile financiare. La 41 de ani, poate să refuze fără să regrete nici o secundă un salariu ameţitor.

- În 2011, a respins oferta federaţiei din Qatar: 36 de milioane de euro pentru a fi selecţionerul arabilor!

- În 2012, a tratat identic propunerea de 20 de milioane a lui Inter Milano, dublu faţă de cît primeşte pe "Camp Nou".

Nu l-a interesat că Massimo Moratti i-ar fi împlinit orice dorinţă, i-ar fi acceptat tot stafful său tehnic şi orice transfer. Pentru Pep, Barcelona este singura echipă la care se gîndeşte. Unica variantă. Îşi prelungeşte contractul în Catalunya sau îşi ia un an de vacanţă. După patru sezoane la intensitate maximă, cu 13 trofee (în 2012 e în cursă pentru alte două, Liga Campionilor şi Cupa Spaniei), soţia sa, Cristina, l-a rugat să se odihnească şi să stea alături de cei trei copii, Marius (11 ani), Maria (8) şi Valentina (4).

De aceea, l-a anunţat pe impresarul Jose Maria Orobitg să nu negocieze cu nici un club în această perioadă de meditaţie. Va fi Barca ori nimic.

"Fără Guardiola, sîntem nimeni. Barcelona n-ar mai însemna nimic dacă n-ar fi antrenor Guardiola" (Dani Alves, apărător Barcelona)

"Cînd am semnat cu Barcelona, am făcut-o mai ales pentru că îl aveam pe Pep. Ar fi un dezastru să plece" (Cesc Fabregas, mijlocaş Barcelona)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează