INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL SPERĂ DIN NOU

"Barca şi-a cheltuit marja de eroare"

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

Cotidianul Marca scrie că trupa lui Guardiola nu-şi mai poate permite nici un pas greşit în lupta pentru titlu, după remiza din duelul cu Espanol (0-0): "Barcelona şi-a cheltuit marja de eroare. Toată lumea trăia cu senzaţia că derbyul de pe Bernabeu a fost risipit orice îndoială asupra campioanei. Dar se pare că cei mici vor să menţină suspansul şi incertitudinea pînă la final".


Barcelona a jucat în ultima jumătate de oră în inferioritate numerică, după ce Dani Alves a primit al doilea cartonaş galben. "Arbitrul a favorizat echipa care n-a vrut să joace", s-a plîns Xavi. Mauricio Pochettino, antrenorul lui Espanol, crede însă că echipa sa merita să cîştige: "Nu-mi aduc aminte despre o partidă în care Barcelona să nu fi tras la poartă. N-au avut decît o singură ocazie şi de aceea cred că puteam scoate mai mult decît o remiză. Trebuie să-mi scot pălăria în faţa jucătorilor mei, pe care îi felicit pentru personalitate, orgoliu şi sacrificiu".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
 •  18 Aprilie 2010, 13:26
Postat de pe 18 Aprilie 2010, 12:59

suporterii lu barca sunt niste pisde (unii). Dau vina pe orice numai pe jocul lor. Asumati-va si infrangerile (sau egalurile).

Eu am felicitat prestatia celor de la Espanyol. Ceea ce este anormal in liga spaniola este diferenta de valoare dintre echipe. Normal ar fii ca astfel de rezultate sa se regaseasca mai des. Diferenta de valoare intre Barca si Real este mult mai mica decat cea dintre Real si restul echipelor, ceea ce sustine lupta pentru titlu. Diferenta de puncte dintre Barca si Real ar trebui sa fie mult mai mare, dar celelalte echipe nu pot sau nu vor sa se mobilizeze cum au facut-o cei de la Espanyol aseara.

 •  18 Aprilie 2010, 12:59

suporterii lu barca sunt niste pisde (unii). Dau vina pe orice numai pe jocul lor. Asumati-va si infrangerile (sau egalurile).

 •  18 Aprilie 2010, 12:48

Jucatorii lui Espanyol au murit pe teren..intrau la rupere..si inaintea unui meci importan..Au dreptate cei care scriu ca unele echipe isi dau sufletul cu Barca si cand e Real parca nu mai au aceeasi tragere?? Acuma va intreb eu..Cine merita titlul? Barca care a batut de 2 ori pe Real, fara sa primeasca vreun gol sau Real care bat si ei pe restul..ar fi pacat ca Real sa ia titlul!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează