INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona a aflat decizia TAS în cazul Luis Suarez » Fotbalistul poate juca în tricoul blau-grana!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 16:37

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat astăzi decizia în cazul urguayanului Luis Suarez, care l-a muşcat de umăr pe italianul Giorgio Chiellini la un meci de la Cupa Mondială disputată în Brazilia.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv ( TAS) a anunţat astăzi decizia în cazul urguayanului Luis Suarez, care l-a muşcat de umăr pe italianul Giorgio Chiellini la un meci de la Cupa Mondială disputată în Brazilia.

Vestea proastă e că TAS menţine suspendarea dată de FIFA, vestea bună e că fotbalistul a primit acceptul de a se antrena cu echipa, lucru interzis pînă acum, conform suspendării.

Presa spaniolă scrie că, după acest verdict, Luis Suarez poate fi prezentat oficial la Barcelona, poate juca partide amicale cu echipa de club, dar şi cu cea naţională. Va trebui să aşteptă însă pînă pe 26 octombrie pentru a debuta oficial pentru clubul catalan.

Chiar dacă pînă acum nu a avut dreptul să se antreneze alături de noii colegi, Suarez a lucrat individual cu Juanjo Brau, fizioterapeutul clubului.

Suspendarea lui Suarez expiră pe 25 octombrie, cu o zi înaintea primului El Clasico al sezonului. Dacă atacantului uruguayan nu i se va mai reduce din pedeapsă, acest nu va putea juca pentru Barcelona în 8 partide din La Liga.

Citeşte şi: Adio, fotbal! » SUSPENDARE GIGANTICĂ pentru Suarez! Nici măcar să se apropie de stadion nu are voie! FIFA explică

Citeşte şi: VIDEO Luis Suarez riscă o suspendare record! » FIFA confirmă! Ultimul incident îi poate da o lovitură teribilă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  14 August 2014, 18:48

Cu toate ca nu merita sa i se reduca suspendarea, as vrea sa-l vad cat mai repede titular, imi place mult stilul lui de a se lupta pentru fiecare minge.

solomon_i
solomon_i  •  14 August 2014, 18:23

Era previzibil...! Si as indrazni sa zic si...normal !

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  14 August 2014, 17:47
Postat de adi_stelistul pe 14 August 2014, 17:38

N-are nicio legatura cu cine tin eu. Tin cu Steaua. Si cu Inter Milano dinafara tarii. Dar e irelevant. Grav e ca tu tii cu Barca si amesteci lucrurile. Daca nu tineai cu Barca aveai o alta parere. Eu nu pot sa iau apararea lui Lacatus sau lui Radoi pentru intrarile criminale pe care le-au avut in cariera lor doar pentru ca sunt stelisti. Orice joc are niste reguli care trebuie respectate. Nu le respecti, OK, nu-ti ia nimeni capul, dar gaseste-ti alta ocupatie. Ia intereseaza-te de cate ori au voie sa fie prinsi jucatorii de poker trisand la masa in marile cazinouri? Si ce "suspendare" primesc la prima "greseala". Ca despre asa ceva vorbim.

Aceeasi atitudine am avut-o si atunci,cand s-a dat suspendarea,si inca nu era jucatorul Barcelonei.Sunt de acord cu suspendarea asta tocmai pentru ca este recidivist,probabil omul are probleme de ordin psihic,altfel nu-mi explic.Dar nu putem vorbi de suspendare pe viata,perioada inchizitiei s-a dus demult.Hai,n-are rost,vorba lunga...fiecare cu parerea lui,doar traim intr-o tara libera :)) Scuze pentru atitudinea de mai devreme,eram nervos din alt motiv.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează