INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Barcelona a găsit înlocuitorul lui Busquets » Aduce un jucător din Premier League

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Maria PetruțaJURNALISPORT - Publicat marti, 07 martie 2017 16:40

FC Barcelona a pus ochii pe mijlocașul lui Southampton Oriol  Romeu și dorește să-l readucă în vară pe Camp Nou.

Prestațiile bune ale spaniolului din ultimul timp l-au transformat pe acesta într-una dintre țintele catalanilor pentru următoarea perioadă de mercato. Jucătorul în vârstă de 25 de ani este văzut ca fiind soluția ideală pentru a evolua alternativ cu Sergio Busquets în faţa apărării.

Romeu, un produs al academiei de fotbal a Barcelonei, a debutat în tricoul primei echipe în sezonul 2010-2011, când antrenor era Pep Guardiola. La finalul acelui sezon a fost transferat la Chelsea, iar după doi ani petrecuți pe Stamford Bridge britanicii l-au împrumutat la Valencia și mai apoi la Stuttgart.

În vara lui 2015, fotbalistului i-a expirat contractul cu Chelsea și a semnat cu Southampton, devenind om de bază în echipa pregătită de Claude Puel.

Pe lângă Oriol Romeu, Barça îl mai are în vizor și pe Cédric Soares, coechipierul acestuia , care evoluează ca fundaș dreapta, post care le dă mari bătăi de cap catalanilor de la plecarea lui Dani Alves.

Totuși, Barcelona s-ar putea lovi de refuzul conducerii clubului englez în ceea ce privește transferul celor doi. ”Nu vrem să repetăm ceea ce am făcut în ultimele trei veri”, a declarat Ralph Krueger, președintele lui Southampton, conform cotidianului Mundo Deportivo.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
victor33
victor33  •  07 Martie 2017, 18:24

Pai, si ce-au facut "in ultimele trei veri", pana la urma?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează