INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona, în corzi! Dezvăluiri incredibile » Șeful arbitrilor și-a format compania „exclusiv pentru nevoile clubului” + „V-am făcut atâtea favoruri!”

Barcelona, în corzi. Dezvăluiri incredibile! Foto: Imago Images
Barcelona, în corzi. Dezvăluiri incredibile! Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 14:13 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 15:08

Enriquez Negreira, fost vicepreședinte al Comisiei Tehnice a Arbitrilor spanioli, a trimis Barcelonei un burofax în care solicita clubului catalan plata datorilor și amintea de „o relație atât de lungă, în care am avut atât de multe secrete împărtășite”.

Cazul „Negreira” continuă să facă valuri în Spania. După ce s-a dezvăluit că Barcelona i-a plătit fostului vicepreședinte al Comisiei Tehnice a Arbitrilor iberici, Jose María Enriquez Negreira, nu mai puțin de 6,7 milioane de euro în perioada 2001-2018, clubul fiind suspectat de corupție, cotidianul El Mundo a descoperit al doilea burofax trimis de Negreira clubului catalan pe 3 decembrie 2018.

A jucat cu Mutu la Ajaccio și cu Alibec la Inter, acum semnează în Liga 1! Fotbalistul a ajuns deja în România
TRANSFER
A jucat cu Mutu la Ajaccio și cu Alibec la Inter, acum semnează în Liga 1! Fotbalistul a ajuns deja în România

Barcelona avea o datorie de 267.047 euro la Enriquez Negreira

Acesta a atras atenția că nu a fost plătit în perioada iulie - decembrie, în valoare totală de 267.047 euro. „Sper că a fost cauzată doar de o eroare administrativă”, a scris Negreira, cerând Barcelonei să își achite datoriile „după o relație de atât de lungă, în care v-am făcut atâtea favoruri și am avut atât de multe secrete împărtășite”.

În acel mesaj, se amintea că „societatea Dasnil 95 a prestat servicii de consiliere tehnică pentru președinții Laporta, Rosell și Bartomeu”. 

Încă o precizare care aruncă gruparea blaugrana în corzi: „Din 2003, compania a fost adaptată la nevoile Barcelonei, angajând personal și pregătindu-l pentru necesitățile clubului, care a cerut exclusivitate, pentru a nu presta servicii și unei alte părți”.

Amenințare directă a lui Enriquez Negreira: nu mă plătiți, dezvălui „neregulile”

El Mundo a prezentat și alt burofax trimis ulterior de Negreira, în care amenința Barcelona că, dacă va refuza să-l mai plătească, va scoate la lumină toate „neregulile” făcute împreună.

Citește și:

Borna istorică atinsă de Benzema în Liga Campionilor! Numai Messi mai reușise asta în istoria competiției

Debut cu gol » Alexandru Maxim a înscris la primul meci pentru Beșiktaș

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează