INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona are două ținte uriașe! Catalanii au două opțiuni pentru atac: un jucător de la Juventus sau unul de la Atletico Madrid

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2017 09:25

Barcelona se pregătește de noul sezon, fără Luis Enrique pe bancă, iar șefii echipei caută să întărească ofensiva.

Mundo Deportivo, ziarul de casă al catalanilor, anunță azi că Barcelona se interesează de Antoine Griezmann și de Paulo Dybala, urmând ca unul dintre ei să ajungă pe Camp Nou.

Șefii Barcelonei sunt extrem de mulțumiți de tridentul Messi-Suarez-Neymar, dar caută un jucător care să poată fi titular pentru ca cei 3 să fie odihniți de-a lungul sezonului. Deși Alcacer a venit în vară, pentru 30 de milioane, acesta nu a avut evoluții satisfăcătoare și s-ar putea renunța la el.

Dybala, 23 de ani, este considerat de catalanii unul dintre cei mai buni fotbaliști ofensivi din lume și poate fi o soluție, mai ales că acesta a declarat în mai multe rânduri că vrea să joace alături de Messi.

Antoine Griezmann, 26 de ani, este vârful lui Atletico Madrid și a spus recent că ar fi dispus să joace la Barcelona sau la Real Madrid.

Totuși, pentru a-i aduce pe unul dintre cei doi, Barcelona ar trebui să plătească cel puțin 80 de milioane de euro, fiind greu de crezut că suma de transfer ar fi mai mică.

  • Dybala, 23 de ani, este cotat la 45 de milioane de euro. În acest sezon a marcat 14 goluri în 32 de meciuri.
  • Griezmann, 26 de ani, are o cotă 80 de milioane de euro și mai este dorit și de Manchester United. În acest sezon are 22 de goluri în 40 de meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
betman99
betman99  •  21 Martie 2017, 11:14

Cu siguranta ambii isi doresc cu ardoare sa fie rezerva de lux la barca. Vai capu' vostru!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează