INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEGOCIERI

Barcelona, furioasă » Neymar îl ține departe pe Coutinho de echipa catalană: "Nu te duce acolo!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat marti, 29 august 2017 21:12

Barcelona este în căutarea unui nou jucător pe care să-l aducă la echipă, dar transferul celei mai mari ținte a catalanilor din această vară ar putea fi blocat chiar de jucătorul pe care ar trebui să-l înlocuiască la echipă.

Mai exact, Neymar, plecat de la Barcelona la PSG în schimbul unei sume-record, 222 milioane de euro, l-ar fi sfătuit pe compatriotul său, Coutinho, să nu meargă la Barcelona.

În ciuda faputului că mijlocașul lui Liverpool a solicitat să plece din Premier League, „cormoranii” au refuzat în ultimele luni trei oferte venite dinspre Catalunia, iar acest lucru l-a nemulțumit pe sud-americanul care nu a jucat vreun minut în acest sezon de Premier League.

Conform brazilienilor de la Estadao, în timpul acțiunii echipei naționale a Braziliei din această săptămână, Neymar l-ar fi sfătuit pe Coutinho să refuze oferta formației din Primera și să asculte de conducerea lui Liverpool, care-l ține departe de un transfer pe „Camp Nou”.

Coutinho și Neymar vor disputa alături de colegii lor din naționala auri-verde două meciuri contând pentru preliminariile Cupei Mondiale de anul viitor, contra Ecuadorului, pe teren propriu și Columbiei, în deplasare, pe 1, respectiv 5 septembrie.

sursa: bleacherreport.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează