INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 1-2

Barcelona în cîrje » Încă doi titulari s-au accidentat la derby-ul cu Real Madrid!

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 21:15

Probleme mari pentru Barcelona după finala Cupei Regelui pierdută cu Real Madrid, 1-2. După Pique şi Puyol, catalanii nu vor mai putea conta pe alţi doi titulari, ambii accidentaţi la partida de ieri. Neymar şi Jordi Alba au şanse mici să mai joace în acest sezon, iar Barcelona ar putea ieşi din lupta pentru titlu. Brazilianul s-a ales cu o contuzie la piciorul stîng, în timp ce fundaşul dreapta este suspect de ruptură.

Cu patru dintre titulari accidentaţi şi cu Marc Bartra incert, catalanii vor trebui să improvizeze din nou în centrul defensivei. Probleme mari vor fi însă etapa viitoare, cînd Sergio Busquets este suspendat pentru duelul cu Atheltic Bilbao.

Cu cinci etape înainte de final, Barcelona ocupă locul 3 în La Liga, la patru puncte de liderul Atletico Madrid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gotal
gotal  •  18 Aprilie 2014, 09:09

Acuma multi jucatori se gandesc sa se menajeje pentru Mondial. Dar vad ca primii sunt cei de la Barca. Ce ii drept, ei nu mai pot castiga nimic (campionatul fiind o iluzie).

whitecollar
whitecollar  •  18 Aprilie 2014, 00:40

nu mai conteaza nimic pentru barcelona. locul 3 il au asigurat. mare mirare daca nu se dau si altii accidentati ca sa nu lipseasca de la mondial. e firesc de altfel, nu mai au pentru ce sa lupte.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează