INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona mai dă o lovitură! Transferă un fotbalist care a impresionat la Mondial!

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 iulie 2014 14:13

Barcelona a făcut transferul verii după ce a reuşit să-l achiziţioneze pe Luis Suarez de la Liverpool în schimbul a 90 de milioane de euro, dar acum caută şi alte întăriri.

Catalanii încearcă să se redreseze după sezonul trecut, unul dezastruos, iar acum, sub comanda lui Luis Enrique, oficialii caută noi jucători.

Marea problemă a Barcelonei rămîne defensiva, iar presa spaniolă a dat numele principalei ţinte din această vară. Fundaşul lui Ajax, Daley Blind, fotbalist care a impresionat şi la Mondial, este pe lista scurtă a grupării catalane!

Mai mult, Mundo Deportivo a dezvăluit azi că Blind este în vacanţă la Barcelona, iar discuţiile s-ar putea concretiza în următoarele zile. Blind nu este însă dorit doar de Barcelona, ci şi Manchester United sau Arsenal  sînt pe urmele fundaşului.

Ajax doreşte puţin peste 20 de milioane de euro pentru fundaşul de 24 de ani, o sumă care ar putea fi achitată fără probleme de catalani. Pe lista Barcelonei mai este şi fundaşul francez Jeremy Mathieu de la Valencia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
detoatepttoti
detoatepttoti  •  20 Iulie 2014, 12:25
Postat de sakazuke pe 19 Iulie 2014, 20:52

afirmatia corecta si adevarata este : cr7 singurel a fost sezonul trecut peste messi plus neymar .bine peste neymar au fost inca vreo 245 de fotbalisti sezonul trecut ... pana si morata a avut goluri n campionat cat neymar :)) ,iar daca il comparam cu fotbalisti de talia : reus,hazard..isco bale .. este undeva la inaltimea asfaltului .

neymar e marketing ,nu e de nivelul barcelonei, cel putin pana acum... pentru frumusetea fotbalului sper sa nu fie asa si sa dea dovada de un crak, un fotbal fara rivalitatea real madrid -barcelona ar fi plictisitor, tremura apararea madridista cand vad ca il au pe suarez, dabia astept urmatoarele clasico , indiferent de scoruri si castigatori or sa fie un ''deliciu '', mai ales ce intariri a facut real madrid anul asta ,si care sunt pe cale sa apara.

detoatepttoti
detoatepttoti  •  20 Iulie 2014, 12:19
Postat de chemical_existence pe 19 Iulie 2014, 16:27

Da fiori? cine da fiori? ca l-au adus pe kroos? sunt pe cale sa il vanda pe di maria si mijlocul o s-o ia la vale rau de tot. Dar suarez nu da fiori? Barca fara antrenor, fara portar si fara aparare a ajuns in finala cupei sezonul trecut si a pierdut-o datorita unei faze individuale, s-a batut pt campionat pana in ultma secunda si a ajuns pana in sferturile ligii. Daca se tin de treaba si isi rezolva apararea (un central de calitate ajunge) nu ar trebui sa aiba probleme sezonul asta.

cum poti sa spui ca mijlocul '' o ia la vale'' ?:))) anul trecut era vandut ozil si toti radeau, si a venit DECIMA...dimaria daca pleaca nu e nici o problema, preocupate de barcelona, super tare transferul lui suarez, chiar foarte bun, dar messi chiar daca i-au facut cadou trofeul de cel mai bun jucator la mondiale este intro scadere de forma enorma...lasa comentariile de genu''o ia la vale'' fiindca oricine stie cat de cat de fotbal vede ca madridul are cel mai puternic lot la ora actuala, sau esti ca pustiul ala care zice ca neymar este peste ronaldo si bale amandoi, cand brazilianul a facut rahatul praf( si o spun fara rautate)

helena
helena  •  20 Iulie 2014, 00:38
Postat de rsalexander pe 19 Iulie 2014, 19:48

Asa-i? Si avea rezultate daca ramanea ca anu' trecut, nu-i asa? Mai bine taceai..

esti prost, dar prost ...tre orbeste subiectivismul...mie mi se rupe si de Barca si de Real, dar vad ce tu nu poti vedea!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează