INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona pregăteşte 5 transferuri! Catalanii vor să se întărească în toate compartimentele

Cesc Fabregas
Cesc Fabregas

Articol de - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 12:55

Proaspăta campioană a Europei, Barcelona, plănuieşte deja stagiunea viitoare. Principalul target, întărirea tuturor compartimentelor echipei. Şefii clubului au pus deja pe hîrtie numele jucătorilor doriţi, iar potrivit cotidianului As, dintre aceştia vor fi achiziţionaţi cinci.

Pentru apărare sînt în discuţie Verthogen (Ajax), Thiago Silva (Milan), Sakho (Paris SG), dar şi elevul lui Mircea Lucescu la Şahtior, Rakiţki, care l-a impresionat pe antrenorul Pep Guardiola în duelurile directe din "sferturi".

La mijloc, obiectivul clar al catalanilor e Cesc Fabregas, de la Arsenal. Dacă nu se va ajunge însă la o înţelegere cu "tunarii" asupra preţului, atunci va intra în discuţie Javier Pastore, colegul lui Dorin Goian la Palermo.

În fine, deşi foarte bine reprezentat, atacul va primi la rîndu-i întăriri. Numai că Guardiola vrea jucători dispuşi să joace şi un rol secundar, deci nu se pune problema unor nume mari. Vizaţi sînt Willian, coechipierul lui Raţ la Şahtior, Forlan, Kanoute şi Guiza.

Alexis Sanchez (Udinese) a fost la un moment dat primul obiectiv, dar e vizat şi de alte mari cluburi, Inter, Manchester City, dispuse să dea sume mult mai mari decît Barca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
qiwi
qiwi  •  01 Iunie 2011, 14:29

Este un articol slab deoarece Milan nu va renunta la Thiago Silva, poate doar unui schimb cu Ibrahimovici iar ultimul fundas ucranian a venit tot de la Sahtior si nu a confirmat deci Rakiţki este doar un nume aruncat in articol. Fabregas este "transferat" in fiecare perioada de transferuri, dar doar de ziare. Pretul lui Pastore este unul extrem de ridicat (17 milionane@transfermarkt) iar atat Man City cat si Malaga s-au aratat interesate fapt ce-i va ridica pretul considerabil.Iar in atac nume ca Forlan,Kanoute şi Guiza sunt scoase parca din basme pt ca au o varsta ridicata si cu un sezon in spate nu foarte reusit.Willian parte singurul nume care ar putea ridica intereseul ca

sarbule
sarbule  •  01 Iunie 2011, 13:25

in atac se vorbeste despre rossi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează