INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona, reclamată din nou la FIFA. Cine a făcut plângerea și ce sancțiune riscă formația antrenată de Ernesto Valverde

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 19 decembrie 2017 23:48

Clubul de fotbal spaniol FC Barcelona ar putea fi sancționată de Federația Internațională de Fotbal (FIFA).

Potrivit Marca, Atletico Madrid a decis să o denunțe pe Barcelona la FIFA după ce catalanii l-ar fi contactat pe Antoine Griezmann pentru a-l transfera.

Atacantul francez și-a prelungit în iunie contractul cu formația antrenată de Diego Simeone, noua înțelegere urmând să expire în vara anului 2022. Acesta este unul din motivele invocate de oficialii lui Atletico Madrid, care consideră că, aflându-se sub contract, nimeni nu poate negocia direct cu el, ci doar cu echipa de care aparține.

Dacă va fi găsită vinovată, Barcelona va primi o nouă interdicție la transferuri. Atletico Madrid nu este singura formație care a reclamat-o la FIFA. Gruparea blaugrana mai este acuzată și de Gremio Porto Alegre. Brazilienii i-au reclamat pe catalani după ce mijlocașul Arthur (21 de ani) a apărut într-o fotografie purtând tricoul liderului din La Liga.

În vârstă de 26 de ani, Griezmann se află la unul dintre cele mai bune sezoane din carieră sa. Atacantul francez a venit în iulie 2014 la Atletico Madrid de la Real Sociedad pentru 30 de milioane de euro. El este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 80 de milioane de euro.

19partide a disputat Griezmann în acest sezon în toate competițiile, reușind 7 goluri și 5 pase de gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  20 Decembrie 2017, 14:07

Daca pe teren esti neputincios in fata unei echipe mai bune, incerci si metodele mai putin cinstite.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează