INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona şi-a luat fundaş de 30 de milioane de euro! E doar al 2-lea transfer al catalanilor în această vară

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat vineri, 14 iulie 2017 10:47

Barcelona a ajuns la un acord cu fundaşul dreapta portughez Nelson Semedo de la Benfica Lisabona.

Site-ul oficial al clubului a oferit un comunicat prin care anunță că fotbalistul lusitan va efectua vizita medicală vineri şi va semna un contract pe cinci sezoane.

Presa din Spania a anunţat că echipa catalană a plătit 30 de milioane de euro în schimbul internaţionalului portughez.

Semedo a făcut parte în această vară din lotul Portugaliei la Cupa Confederaţiilor din Rusia şi a fost eliminat în finala mică a competiţiei în meciul contra Mexicului.

Fundaşul iberic a fost dorit şi de Jose Mourinho la Manchester United în această vară, mai ales după ce Victor Lindelof, un alt jucător al "vulturilor", a ajuns pe Old Trafford.

Fotbalistul a evoluat în 63 de meciuri pentru Benfica în ultimele două sezoane şi a reuşit să câştige de fiecare dată titlul de campion în Portugalia.

"FC Barcelona şi Benfica au ajuns la un acord de transfer în ceea ce priveşte mutarea lui Nelson Semedo, urmând să efecuteze vizita medicală vineri. Semedo este un fundaş lateral ofensiv cu calităţi fizice excelenţe şi este al nouălea portughez din istoria clubului", a fost anunţul oficial.

Lusitanul este al doilea transfer reuşit de Barcelona în această vară, după Gerard Deulofeu a fost readus pe Camp Nou de la Everton.

sursa: skysports.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează