INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Barcelona, tricouri speciale pentru El Clasico » Ce logo legendar vor purta pe piept

Barcelona va purta pe tricouri legendarul logo al trupei Rolling Stones la El Clasico +4   FOTO
Barcelona va purta pe tricouri legendarul logo al trupei Rolling Stones la El Clasico

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 18:45 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 18:50

Pe 28 octombrie, la primul duel Barcelona - Real Madrid al sezonului, echipa catalană va purta pe piept simbolul Rolling Stones, pentru a promova lansarea de mâine a noului album al trupei britanice.

Fondată în urmă cu mai mult de șase decenii, în 1962, la Londra, Rolling Stones a devenit una dintre cele mai mari trupe rock, faimoasă în lumea întreagă.

Ce se întâmplă cu Israel - România » UEFA a luat azi decizia cu privire la meciul decisiv pentru calificare
ISRAEL - ROMÂNIA
Ce se întâmplă cu Israel - România » UEFA a luat azi decizia cu privire la meciul decisiv pentru calificare

Rolling Stones, după Drake și Rosalia pe tricoul Barcelonei

În 1970, artistul englez John Pasche (astăzi în vârstă de 78 de ani) a creat simbolul Stones, o gură cu limba scoasă, cel mai cunoscut logo al muzicii rock. Simbol care va apărea pe 28 octombrie, în El Clasico din Catalunya, pe partea din față a tricoului Barcelonei, a anunțat cotidianul Sport.

Clubul blaugrana și Rolling Stones au încheiat un acord prin intermediul Spotify, principalul sponsor al Barcei, cum s-a întâmplat în trecut cu rapperul canadian Drake și cu muziciana catalană Rosalia.

Rolling Stones: „Suntem fani pătimași ai fotbalului"

De ce pactul cu trupa britanică în această lună? Pentru că vineri, 20 octombrie, Mick Jagger, Keith Richards și Ronnie Wood lansează noul album, Hackney Diamonds, primul care include piese noi create în studio, după o pauză de 18 ani.

„Suntem fani pătimași ai fotbalului și suntem recunoscători că Spotify pune logoul nostru pe tricoul Barcelonei pentru a celebra lansarea noului album. Vom sărbători alături de jucătorii aflați pe teren și cu suporterii din lumea întreagă care vor fi conectați la acest meci emblematic", au transmis membrii trupei.

Două ediții exclusive Rolling Stones scoase la vânzare de Barcelona

Logo-ul Stones va fi imprimat și pe tricoul echipei feminine a Barcelonei, pe 5 noiembrie, la confruntarea cu FC Sevilla, pe „Estadi Johan Cruyff".

Pe 23 octombrie, vor fi scoase la vânzare două ediții exclusive, anunță Sport. Una de bază, cu 1.899 de tricouri, și alta specială, cu numai 22 de tricouri, toate semnate de jucătorii titulari din cele două meciuri. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
brujo
brujo  •  19 Octombrie 2023, 21:00

O fi limba, o fi Eddie ? :)))

contrabas3
contrabas3  •  19 Octombrie 2023, 19:21

Ce păcat că sunt doar 1899 de tricouri! Nu am nicio șansă să cumpăr și eu unul. Abia aștept El Clasico! Rock on!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează