INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Bartomeu n-a mai rezistat! Șeful Barcelonei îl atacă pe Neymar după plecarea la PSG: "Nimeni nu e mai presus decât club! Nu a procedat ca un jucător care merită să fie aici"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 august 2017 15:33

Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei, a vorbit despre transferul lui Neymar la PSG, pentru 220 de milioane de euro, și l-a criticat pe atacantul brazilian de 25 de ani.

" Neymar a făcut parte din triumfurile Barcelonei, dar acum e istorie. El a vrut să plece. Este decizia lui. Noi am făcut tot ce se putea pentru ca el să rămână. Toți am vorbit cu el. Nu suntem de acord, dar îi respectăm decizia.

Când au început zvonurile despre plecarea lui, eram siguri că va lua decizia bună.
Niciun jucător nu este mai presus de Barcelona. Totul are o limită. Și asta am făcut. Dovada de fidelitate făcută de Messi ar trebui să fie un exemplu pentru toți care vor să îmbrace culorile noastre. Și cel făcut de Iniesta.

Neymar nu a procedat ca un jucător care trebuie să fie la clubul nostru. Pentru noi, valorile noastre contează. Vrem ca jucătorii să simtă că sunt la cel mai mare club.Banii primiți ne permit să ne fim siguri că putem întări echipa. Dacă Neymar nu pleaca, rămâneam cu un mare jucător. Dacă nu, cu banii din caluză, putem lua noi jucători", a declarat Bartomeu, potrivit ziarului catalan Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează