INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VFB STUTTGART

Bătaia dintre Marica şi Boka, subiect de glume pentru antrenorul Labbadia

Foto: bild.de
Foto: bild.de

Articol de - Publicat vineri, 29 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2011 17:35

Cel puţin în public, oficialii lui VfB Stuttgart nu par să dea prea mare importanţă incidentului petrecut la antrenamentul de miercuri.

Bătaia dintre Ciprian Marica şi coechipierul Arthur Boka a devenit chiar subiect de poante pentru antrenorul Bruno Labbadia. Întrebat ce urmări va avea pentru cei doi jucători, tehnicianul german s-a amuzat copios.

"Da, va avea urmări. Eu şi managerul Fredi Bobici am decis să ne înscriem la un curs de arbitri de ring. Totodată, ne-am gîndit ca la următoarea conferinţă de presă să-l invităm pe promotorul Don King", a spus Labbadia.

Devenind apoi serios, el a spus că "Marica şi Boka au înţeles că de data aceasta au sărit calul. O anume agresivitate pe teren e chiar binevenită, dar nici chiar aşa".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
voineah
voineah  •  30 Aprilie 2011, 00:11

IL VREI LA STEAUA?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close