INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - WERDER 4-0

Bayern a umilit-o pe Werder în finala Cupei Germaniei! » Repetiţie pentru Madrid

Articol de - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Bayern a pregătit finala Ligii cu Inter spulberînd-o pe Werder în ultimul act al Cupei Germaniei: 4-0!

Finala cu Werder (4-0), de sîmbătă, a însemnat pentru Bayern mai mult decît un prilej de a completa "dubla" campionat-Cupă. A constituit repetiţia perfectă dinaintea ultimului act al Ligii, de la Madrid (22 mai), unde trupa lui Louis van Gaal îşi va disputa coroana Europei cu Interul lui Cristi Chivu.

Perfectă fiindcă Werder a fost adversarul potrivit pentru a-i obliga pe munchenezi să tureze din nou motoarele la maximum. Perfectă şi pentru că antrenorul Thomas Schaaf i-a venit în ajutor adversarei. "A jucat exact ca Mourinho la Inter", susţine Van Gaal.

În fine, o repetiţie perfectă în condiţiile în care Bayern a funcţionat perfect. Ca şi în finalul campionatului, tehnicianul olandez a utilizat formaţia care va intra pe Bernabeu (poate cu excepţia lui Ribery, dacă TAS îi menţine suspendarea dictată de UEFA): "Am vrut să-mi ţin jucătorii în priză. Fizic şi mental sînt la maximum, iar dacă evoluează aşa şi la Madrid, avem şanse mari să luăm Liga".

Cadou pentru Ancelotti: Kaka
ANGLIA. Chiar dacă visul său rămîne Liga, patronul lui Chelsea, Roman Abramovici, e mulţumit şi cu eventul campionat-Cupă, parafat sîmbătă, la 1-0 cu Portsmouth. Drept răsplată, miliardarul rus e gata să i-l aducă managerului Carlo Ancelotti, al doilea străin care face "dubla" în Anglia, pe unul dintre jucătorii favoriţi din perioada Milan: Kaka. Transferat vara trecută de Real, contra 64 de milioane de euro, brazilianul n-a strălucit la galactici, ba şi-a atras şi critici din partea suporterilor. Abramovici vrea să profite de situaţie şi le-a propus madrilenilor exact suma cu care l-au luat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  17 Mai 2010, 02:07

Diferenta intre Inter si Werder e calitatea jucatorilor, chiar daca joaca in sisteme asemanatoare. Cred ca Mourinho isi va dovedi din nou inteligenta si isi va invinge fostul profesor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează