INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLICI DEZVĂLUIE

"Bayern i-a dat ultimatum lui Ribery"

Articol de - Publicat marti, 02 februarie 2010 00:00

Rămîne Franck Ribery la Bayern sau pleacă la Real Madrid? Potrivit ziarului croat Vecernji, care-l citează pe coechipierul francezului, Ivica Olici, clubul munchenez "i-a dat un ultimatum lui Ribery".

 

Olici le-ar fi spus jurnaliştilor din ţara sa, care tocmai l-au desemnat cel mai bun jucător din Croaţia pe 2009, că "Ribery nu s-a înţeles cu antrenorul Van Gaal. Iar clubul i-a dat termen pînă la sfîrşitul lui martie să se decidă dacă-şi prelungeşte contractul".

Afirmaţii pe care Olici nu le recunoaşte: "Sînt pur şi simplu invenţii. Eu am discutat cu reprezentanţii ziarului după meciul cu Mainz şi le-am spus doar că-l consider pe Ribery unul dintre cei mai buni jucători din lume, că a fost trei luni accidentat şi de aceea n-a jucat. Nimic mai mult". 

Ribery mai are contract cu Bayern pînă-n 2011. Preşedintele Uli Honess a spus că intenţionează să-i prelungească acordul, dar dacă nu se vor înţelege, îi va da undă verde francezului pentru transfer. Nemţii vor 50-60 de milioane în schimbul lui. 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează