INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN - SCHALKE 2-0

Bayern Munchen a luat Supercupa Germaniei » Colecţionarii de trofee

Articol de - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Bayern a repetat refrenul de succes din sezonul trecut. După ce a reuşit eventul, aseară a luat şi Supercupa, punînd-o la colţ (2-0) pe Schalke.

La doar 6 zile după ce s-au încălzit în finala T-Home Cup la Gelsenkirchen, Bayern şi Schalke au pus ieri în scenă revanşa, în Supercupa Germaniei. La Augsburg, trupa lui Van Gaal i-a mai suflat un trofeu lui Schalke (2-0), completînd colecţia cu Supercupa Germaniei.

Chiar fără cinci titulari, bavarezii au dictat regulile din start şi Neuer a trecut la treabă. Schweinsteiger l-a întins la maximum cu un şut pe jos, după ce Muller, golgeterul de la CM, ameţise trei adversari. A fost doar o scînteie izolată, pentru că duelul nu s-a încins. Schalke a atacat timid, Raul primind puţine mingi, şi s-a axat pe fazele fixe. Fără efect, 0-0 la pauză.

Rakitici şi Olici au înviorat debutul părţii secunde, pe care Magath a început-o cu două noutăţi, între care achiziţia Escudero. Din nou Neuer a fost salvator la centrarea de gol a lui Lahm, pe care o aştepta Klose. L-a imitat imediat tînărul Kraft, cu un reflex fantastic la şutul trimis de Edu. În 6 minute însă, Bayern a ucis meciul. Muller a finalizat simplu contraatacul pe traseul Sosa - Klose (75), pentru ca ultimul să închidă tabela, marcînd din pasa lui Olici.

500.000 de euro a primit cîştigătoarea trofeului, cu 100.000 mai mult decît învinsa de la Augsburg

Mutu ţine la 10
STRANIERI. Fiorentina îl aşteaptă pe Mutu să revină la finele lui octombrie, după ce îi va expira suspendarea de 9 luni pentru doping. Vineri a mai apărut o dovadă. Clubul toscan a anunţat numerele pentru noul sezon şi Mutu îşi va păstra tricoul cu numărul 10. Atacantul român n-a făcut deplasarea la Londra, unde Fiorentina a jucat ieri un amical cu Totttenham.

Kaka are asigurare
SPANIA. În 2009, Real a plătit 65 de milioane de euro pe Kaka, dar nu a riscat să piardă banii după ce brazilianul s-a operat la genunchiul stîng în urma unei accidentări care i-a pus în pericol cariera. Precauţi, după semnarea contractului, madrilenii l-au asigurat pe ex-milanez pentru 100 de milioane de euro. Suma ar acoperi situaţia în care el ar renunţa la carieră din cauza unei leziuni grave. Revenit în Spania, Kaka a admis: "Aveam probleme la genunchi de mai mult timp, mă durea, dar nu credeam că sînt atît de serioase".

"Fotbalul dăunează grav sănătăţii!"
RUSIA. Cele mai devastatoare incendii din ultimii 40 de ani, care au provocat moartea a 52 de persoane, au afectat şi fotbalul la Moscova. În capitala Rusiei, unde aerul a devenit irespirabil şi temperaturile s-au apropiat de 40 de grade Celsius, nu s-au putut juca ieri două partide din etapa a 16-a, Spartak - Zenit şi derbyul Dinamo - ŢSKA. "Sovieski Sport" a titrat pe copertă "Fotbalul dăunează grav sănătăţii", ilustrînd cu poza făcută pe "Lujniki". Tot din cauza incendiilor, amicalul Rusia - Bulgaria de miercuri s-a mutat la Sankt-Petersburg.

Jaf armat la vila lui Klasnici
GERMANIA. La doar două zile de la transferul definitiv la Bolton, Ivan Klasnici a trăit o noapte de coşmar. Atacantul croat a primit telefon de la soţie, care era în stare de şoc după atacul produs la vila familiei din Poseldorf. Patricia a fost ameninţată cu cuţitul de un hoţ la ora 1 noaptea şi forţată să dea cheile seifului. Prada, incluzînd ceasuri, bijuterii şi diamante, se cifrează la peste 100.000 de euro.

- STRANIERI. Tamaş în presa engleză: "Este o mare onoare să joc în Premier League. Sper să stau la West Bromwich măcar 3 sau 4 ani".
- SPANIA. FC Barcelona caută alte variante după ce Cesc Fabregas a anunţat că rămîne la Arsenal. Printre ţintele "blaugrana" se numără Mata, Javi Martinez, Arteta, Mesut Ozil.
- ANGLIA. Arsenal e tentată de Reina. Londonezii ar da 30 de milioane de euro pe portarul spaniol de la Liverpool.
- ANGLIA. În urmă cu pregătirea, Drogba va fi rezervă azi la Supercupa Angliei, Chelsea - Manchester United. Duelul e live pe Sport Klub, de la ora 17:00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează