INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Bayern - St. Pauli în direct azi pe Eurosport 2

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2010 00:00

Transmisiile exclusive din Bundesliga continuă astăzi pe Eurosport 2 cu meciurile BAYERN MUNCHEN – SANKT PAULI (16:30), SV HAMBURG – BAYER LEVERKUSEN (18:30) şi BORUSSIA DORTMUND – WERDER BREMEN (19:30).

Goliat contra David pe Allianz Arena
Bayern reprezintă absolutul în materie de performanţă sportivă, bani, susţinere, o maşinărie care atrage titluri, profit, suporteri. Sankt Pauli e minimul absolut. Totuşi, într-una din cele 7 vizite făcute la Munchen în Bundesliga, David a biruit precum în Biblie. Se întâmpla în 2002, când pe teren s-au aflat actualul antrenor, Holger Stanislawski, și asistentul său, Thomas Meggle.

Stanislawski a declarat că „le-am spus băieţilor că ştim cum poate fi bătută Bayern pentru că unii membri ai staffului tehnic au făcut-o deja”. Atunci, după succesul cu 2-1, simpaticii hamburghezi s-au intitulat „echipa care a bătut campioana lumii”, fiindcă Bayern tocmai câştigase la Tokyo Cupa Intercontinentală contra argentinienilor de la Boca Juniors.

Bavarezii l-au pierdut pe Mario Gomez, lovit de răceală, dar l-au recuperat pe Miro Klose. Însă Van Gaal pare tentat să înceapă cu Thomas Muller vârf, iar în locul acestuia să-l folosească pe Hamit Altîntop. Lipsesc în continuare Badstuber, Olici şi Robben. Oaspeţii vin fără fundaşul Thorandt (suspendat) şi mijlocaşul Daube (accidentat).

Tradiţia de partea lui HSV
Hamburg este neînvinsă acasă de 4 etape, Leverkusen n-a pierdut deloc în deplasare în acest campionat. Se anunţă o înfruntare pe viaţă şi pe moarte, mai ales că Bayer are o singură victorie la Hamburg în ultimii 9 ani.

Gazdele au mai recuperat din lunga listă de accidentaţi: David Jarolim şi Eljero Elia revin pe foaie, însă Petrici, Mathijsen, Stepanek, Kacar, Jansen, Diekmeier şi Castelen rămân indisponibili. Şi Leverkusen are două absenţe de marcă: Ballack şi Kiessling.

Borussia a scăpat de retrogradare!?
Werder trăieşte. A dovedit-o în Liga Campionilor în faţa Interului, pe care l-a învins cu 3-0. „Când mingea se mişcă în viteză, poţi realiza multe lucruri frumoase”, le-a reamintit Thomas Schaaf jucătorilor săi. Trupa din Bremen l-a recâştigat pe Claudio Pizarro, care a revenit cu gol contra Interului. Peruanul va juca în atac în locul lui Arnautovici, care a părăsit antrenamentul de vineri cu probleme musculare. În continuare sunt accidentaţi Naldo, Boenisch, Wesley, Vander şi Borowski, iar Hugo Almeida, suspendat.

O înfrângere, 7 victorii, o remiză, alte 6 victorii. Aşa arată traseul incredibil al Borussiei Dortmund în acest sezon. Iar lui Nuri Şahin îi arde de glume: „Avem 40 de puncte, putem spune că, oficial, am scăpat de retrogradare”. Jurgen Klopp a primit cu bucurie vestea că atacantul Lucas Barrios şi-a revenit şi pare tentat să înceapă cu el. Accidentaţi rămân Owomoyela, Kehl şi Kringe

Duminică, Eurosport 2 va difuza în direct partidele SC FREIBURG – BORUSSIA MONCHENGLADBACH (16:30) şi MAINZ – SCHALKE 04 (18:30). Runda se va încheia de la 20:30 cu rezumatele tuturor meciurilor din această etapă.

Orice alt meci din Bundesliga poate fi văzut în direct, la cerere, pe aplicaţia www.eurosportplayer.ro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
diss
diss  •  13 Decembrie 2010, 05:35

fiti mai atenti pentru ca data de desfasurare a viitoarei etape in germania este 8 mai!!!!!!! s-a schimbat calendarul si noi nu stim?????

ghiataionutalin
ghiataionutalin  •  11 Decembrie 2010, 15:14

un meci foarte interesant bayern munchen - sankt pauli! mai ale daca va reveni si ribery care este intr-o forma exceptionala si parerea mea este ca un ribery in forma maxima nu poate fi oprit:D

Vezi toate comentariile (2)
Comentează