INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Bebe a fost "tuns" de Ferguson

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Primul ordin dat de scoţian lui Bebe, abia sosit la Manchester United, a fost să-l trimită la frizer.

Cu plete rebele, şuviţe jamaicane, barbă. Aşa arăta Tiago Manuel Dias Correia, alintat Bebe, cînd s-a prezentat lumii datorită surprinzătorului transfer de la Guimaraes la Manchester United, pentru 9 milioane de euro, o sumă imensă pentru un jucător necunoscut, care a trăit în copilărie pe străzi.

Cu un totul alt look a apărut însă la prezentarea oficială. Era tuns scurt, milităreşte, şi ras proaspăt. Secretul transformării? Imediat ce jucătorul de 20 de ani a ajuns în "Old Trafford", Alex Ferguson l-a luat în primire. "Ce-i cu părul ăsta? Unde te crezi? Te duci repede la frizer şi te tunzi!", i-a ordonat managerul scoţian noului său elev, iar acesta s-a conformat.

Şi, tot la îndemnul lui Sir Alex, portughezul mai are ceva de făcut: să nu-şi mai spună Bebe, ci să folosească numele adevărat. În lot chiar aşa şi este prezentat, Tiago Correia.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
lucell
lucell  •  19 August 2010, 06:23

abia astept sa`l vad cum joaca:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează